• Търсене на имоти

Двустаен обзаведен апартамент с панорама, Оферта №:8082

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 46 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2021
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Обзавеждане: Със
Етаж: 9
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

10
мин.

30
мин.

10
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 150 000 / (3 261 €/кв.м.)



Двустаен обзаведен апартамент разположен на девети етаж състоящ се от: антре 3.6 м2 , баня с тоалетна 3 м2,  килер 1 м2, дневна с кухненску бокс 16 м2, спалня 9.5 м2, балкон 2.5 м2.  
Луксозна жилищна сграда в гр.Варна на бул.„Васил Левски” с изключителна панорамна гледка към морето и целия град. С модерна архитектура, изцяло съобразена с парковата среда, в която ще се намира. „Металекс Гардън” е изискана сграда, внимателно премислена да последния детайл, за да подсигури на своите обитатели максимално комфортна среда на живот чрез просторни семейни жилища, с интелигентно проектирани вътрешни пространства, предлагащи изключителни удобства, ниски разходи за енергия и поддръжка, както и малък процент общи части. Страхотната локация на имота осигурява бърз достъп до центъра на морската столица и до курортните комплекси „Св.Св.Константин и Елена” и „Златни Пясъци”. Сградата се намира буквално на една ръка разстояние от морската градина, супермаркети, училище, спортни центрове и стадион. Топлоизолацията се изпълнява с пакет от италианския лидер MAPEI. Испанска окачена фасада CORTIZO и немска PVC дограма SALAMANDER със стъклопакет триплекс и пълнеж аргон, с най-висока степен на шумоизолация. Вътрешна мазилка от най-висок клас KNAUF, чрез която се постига значително олекотяване на конструкцията. Хидроиолациите се изпълняват с PVC мембрана на водещата италианска фирма MAPEI. Особености на сградата: 24-часова охрана и видеонаблюдение; Луксозно завършени общи части; Склад за гуми; 5 високоскоростни асансьора; Луксозна дограма с отлични шумоизолационни и топлоизолационни показатели. 
Поддръжката ще се извършва по себестойност, според реалните разходи. Търговските площи са по договаряне, като квадратурите могат да се променят по желание на клиента. 
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:8082 - Двустаен обзаведен апартамент с панорама
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896 611 177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 





назад
© 2008 - 2024