• Търсене на имоти

Двустаен апартамент по БДС с паркомясто , Оферта №:8078

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: кк Константин и Елена
Площ: 60 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2025
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 2
Етаж: 3
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: изток

10
мин.

5
мин.
Офертна цена: € 130 000 / (2 167 €/кв.м.)



БАЛИНОВ ИНВЕСТ продава двустаен апартамент по БДС разположен на трети жилищен етаж в комплекс Азур Ботаник Гардън. Жилището е с площ без общи части 54 м2 и със следното разпределение: коридор 3 м2, баня с тоалетна 4 м2, дневна с кухненски бокс 20 м2, спалня 12 м2 , балкон 6 м2. 
Паркомясто в подземен гараж 17 000 евро.
„Botanic Garden“ е най-новото предложение от инвеститорите на „Azur Varna Resort“ което ще сбъдне мечтите ви за уютен и функционален дом, разположен близо до морето, в тиха и здравословна среда с много зеленина, чист въздух и високо ниво на сигурност за вас и вашите деца!

Намира се в местността „Ботаническа градина“ във Варна, в непосредствена близост до Екопарка и на 7 км от идеалния център на града. Отлична пътна инфраструктура и спирки на градския транспорт обезпечават придвижването до комплекса.

„Botanic Garden“ е комплекс от затворен тип, обединяващ 3 жилищни сгради с общо 272 апартамента и подземни паркинги със станции за зареждане на електромобили. Концепцията на проекта е насочена към сливането на човека с природата и създава предпоставки за едно по-добро социално общуване в комфортна и спокойна среда. Богато озеленяване с ниска и висока растителност, алпинеуми, открит басейн със солена вода и зони за отдих, ще ви гарантират пълноценни моменти с вашето семейство и същевременно ще отговорят на нуждата ви от уединение.

„Botanic Garden“ следва принципа на „умното“ строителство с вградени системи за управление и контрол, висока енергийна ефективност и безкомпромисно качество на вложените материали.

„Botanic Garden“ не само покрива изискванията на съвременния купувач, а ги надхвърля! От основите до покрива, всеки елемент от комплекса е обмислен до най-малкия детайл.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:8078 - Двустаен апартамент по БДС с паркомясто
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896 611 177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 





назад
© 2008 - 2024