• Търсене на имоти

/ Как можете без личен брокер да продадете своят имот?
Ако в района, купувачите са повече имотите за продажба, все още не търсете брокер. имота ви може да се продаде за няколко седмици  или дори  за няколко дни - може би не е нужно да плащате на брокера  хиляди лева, за да го  предложи на пазара.

 Провеждане на продажбата от собственика прецаква брокерите, но изисква от вас  добре организиран подход и много време. В случая цената е  важна. Защото хората, които продават имота си обикновено нямат достъп до множеството услуги на агенцията, една от които е трудната задача  за ценообразуването на имота. Ако знаете много имоти като вашия, които са продадени наскоро, можете  да се сдобиете с тази информация в този сайт. Нашата агенция дава такава информация за притежатели на имоти, които искат да продават сами собственоста си. Можете също и да проверите цените на конкурентните жилища в нашият сайт , където можете да публикувате обявата за вашият дом.

Търсете  повече информация за цената. Реклама, реклама, реклама

Отидете в рекламна агенция и си поръчайте реклама на винил,  на която да е изобразен типа на имота, надпис „Продава се от собственика” и телефон за връзка.

Пуснете  обяви в всики вестници с обяви   и обява във района в който се намира имота.Поствайте и обяви във всички сайтове които предлагат имоти. В обявата сложете освен цената и всички други подробности, като тип на имота,етаж и много други. Не забравяите да сложите и телефон,имеил и скайп за връзка.а така също и адреса ви. Изгответе брошури с атрактивни снимки на имота и всички негови характеристики. 

Бъдете готови с договор. Направете го по-лесно за купувачите, като типов  предварителен договор за продажба. Адвокатите за недвижими имоти могат да ви  подготвят документите и да предложат техните съвети - за и под 500 лева. Можете да използвате един и същи адвокат за приключване на сделката.

Не пренебрегвайте брокерите

Няма нищо, което да показва, че не можете  да си сътрудничите с брокерите. Предложете половин  комисионна, ако те ще доведат купувача. Може да постигнете  съгласиие, така или иначе, ако купувачът е подписал посредниченски договор с брокер.

Застраховайте се. Добрият договор за посреднически услуги ви гарантира,че купувачите които оглеждат дома ви са регистрирани и квалифицирани, но вие нямате такъв затова си отваяряйте очите на четири. И с повече късмет направете успешна сделка.

© 2008 - 2024