• Търсене на имот

  • Новини

Язов ООД ще строи Sky Buildings - жилищно търговски комплекс от първите по рода си небостъргачи в Пловдив

Вдигат три небостъргача в Пловдив
По време на панела за Недвижими имоти в рамките на Икономическия форум на високо ниво на ЦЕИ, Мирослав Язов, управляващ директор на Язов ООД, представи най-новия проект на компанията - изграждането на първите по рода си небостъргачи в град Пловдив.
Проекта на Язов ООД се нарича Sky Buildings и представлява 3 сгради на височина от близо 90-100 м всяка, които ще бъдат построени върху парцел от 32 дка.
Две от сградите ще са офисен тип, за административно обслужване и ще са съответно 30- и 20-етажни. Третата сграда ще е жилищна, на 30 етажа, на площ от 49,000кв.м с 550бр жилища.
В административните сгради по план ще има МОЛ, кина, спа център, магазини и подземни гаражи. Г-н Язов определи комплекса като "имащ уникален характер за живущите в него, както и за тези, които имат желанието да развият успешен бизнес".
Фирмата осигурява работа на над 1000 души като средно годишно фирма застроява 120 000 - 150 000 кв.м. жилищно - търговски площи.
От 1995 дейността на фирмата се изнася почти изцяло в Израел, поради наличие на голям строителен пазар и създадено добро име в средите на израелските инвеститори
www.money.bg


назад към всички новини
© 2008 - 2023