• Търсене на имоти

ПАРЦЕЛ, Оферта №:7956

Тип на офертата: Продава
Населено място: с. Рогачево
Площ: 6870 кв.м.

10
мин.

10
мин.
Офертна цена: € 68 700 / (10 €/кв.м.)Сменен Стаут и ПУП !
Ексклузивно продава УПИ 62788.15.31, област Добрич, община Балчик, с. Рогачево, м. ГОЛЯМАТА МОГИЛА, вид собств. Частна, вид територия Урбанизирана, НТП Незастроен имот за жилищни нужди, площ 6870 кв. м.
С изтекъл проект за строителство.
След изпълнението на съответните процедури за смяна на статута на земята от земеделска в за неземеделски нужди инвеститорът възлага на архитектурно ателие гр. Варна, изработването на архитектурен проект и необходимите планове за изграждането на ваканционното селище.
Изпълнявайки изискванията на Закона за устройство на територията фирмата получава разрешение на строеж от 2007г. Разрешението е презаверено на 16.11.2010г. като предвижда поетапно изграждане на сградите на обща застроена площ от 2006.80 кв.м, обща разгъната застроена площ 7629.31 кв.м и сутерени 197.26 кв.м.
Селището е от закрит тип и се състои от пет сгради, кафе-клуб с до 100 места и басейн
Общо в комплекса са предвидени:
- студио 4 бр.,
- апартаменти с една спалня 10 бр.
- апартаменти с две спални 54 бр.
- апартаменти тип мезонет 9 бр.
Освен това на комплексът ще разполага с:
- кафе-сладкарница,
- сауна,
- фитнес,
- магазин,
- помещения за тихи игри,
- съблекални,
- открита спортна площадка,
- басейн с мост, в които има и детска част
- изкуствен водопад
- места за паркиране на автомобили общо до 31 автомобила
- залените площи ще бъдат до 40%
Комплексът ще бъде заобиколен от здрава ограда с декоративни елементи. Подходът за коли и пешеходци е от едно място. Паркингът е предвиден както към улицата, така и вътре в комплекса. В североизточния му край има улица, изкачавща се до най-високата част. В останалата част комуникацията се осъществява по алеи. Басейнът, кафе-клубът и залата за тихи игри са разположени в центъра на комплекса.

Изпълнението на строежа е прието да се извърши по монолитен начин с носеща конструкциа от стоманобетонен скелет, съставен от колони, греди и плоча. Стените са от тухлена зидария, а покривът е скатен с дървена покривна конструкция, покрита с керемиди. Сградата е осигурена за сеизмични въздействия. Спазени са действащите нормативи по отношение на носимостта, устойчивостта и дълготрайността на строителните конструкции.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7956 - ПАРЦЕЛ
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023