• Търсене на имоти

Двустайни жилища в центъра на кв.Аспарухово, Оферта №:7907

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Аспарухово
Площ: 61 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Балкони: 2
Асансьор: да

10
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 61 000 / (1 000 €/кв.м.)Директни продажби от БАЛИНОВ ИНВЕСТ двустайни апартаменти в сграда е с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на кв.Аспарухово. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот. В близост до училища, детски градини, болница и големи хипермаркети.
Степен на завършване БДС, опция до ключ индивидуално се договаря. Разсрочено плащане обвързано с етапите на строежа. Само на метри от главна улица, през която минават главни автобусни линии. В близост до две училища.
Предвидените материали за изграждането на сградата са от най-качествените предлагани на пазара продукти, съобразени с добрите строителни практики: конструкция-стомaнобетонна със зидарии от тухли Поротерм, фасада топлоизолация 10 см и финишни материали- компилация от качествени външни, мазилки, гранитни плочи и алуминиеви декоративни елементи, дограма- шесткамерна цветна със троен стъклопакет.
Сградата ще бъде енергийно ефективна - клас 'А'. Схемата на плащане е гъвкава, като можем да се съобразим с възможностите на клиентите. Стандартната ни схема е - 1000 евро депозит за спиране от продажба на имота, 30% на предварителен договор, 40% на Акт 14, 20% на Акт 15 и 10% на акт 16. Разбира се според възможностите на клиента, сме готови да обсъдим и други схеми на плащане.
Допълнителна информация
 ет.1
 ет.2
 ет.3
 ет.4
 ет.5
 ет.6
 ет.7
 Ценова листа
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7907 -
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023