• Търсене на имоти

Тристайни жилища в строеж по БДС с избор на етаж, Оферта №:7899

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 94 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Стаи: 3
Етаж: 2
Балкони: 2
Изглед: Към Море
Изложение: юг

10
мин.

35
мин.

15
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 130 460 / (1 388 €/кв.м.)Сградата се намира в един от най-добрите квартали на град Варна ж.к. Бриз , ситуирана е в имот с площ от 720 кв.м. намиращ над Кауфланд. Удобната локация осигурява комфортен живот на тихо място с панорамна гледка към морето и бърз достъп до хипермаркети и търговски центрове. В близост са разположени училища, детски градини, университет и здравни заведения. Сградата се намира на 10 минути пеша от обширна паркова зона и на 15 минути от Морската градина. Районът е с развита инфраструктура и с отличен достъп до градски транспорт.
Ориентацията на сградата е съобразена с най-благоприятните изложения юг, изток и запад. Архитектурната линия е изчистена. В общия обем са вписани раздвижени кубични форми и фасадни декоративни елементи. Цветовата гама е решена в топли и хармонични земни тонове.
Фасадата ще е изцяло топлоизолирана с EPS 10 см и ще е завършена с декоративна мазилка. Покривът е плосък, ще е паро и топлоизолиран. Общите части в сградата ще бъдат с настилка от износоустойчиви материали, таваните ще са окачени и ще се изпълнят от гипскартон. Осветлението ще е LED с датчици за секторна работа, парапетите ще са метални по архитектурен детайл. За комфортното и бързо придвижване на живущите, е предвиден асансьор за 4 лица.
За живущите в сградата ще са осигурени велостоянки и паркоместа както надземни, така и в подземен паркинг, достъпа до който е посредством автомобилен асансьор (платформа).
За чистотата, реда и спокойствието в сградата ще се грижи професионален домоуправител.
Парковото пространство около сградата ще бъде допълнено от декоративно озеленяване.
В сградата ще се предлагат апартаменти с една и две спални, с площи от 64 до 127 кв.м, с просторни и светли дневни, с панорамни прозорци и хубава гледка. Комфортни спални, ориентирани към тихо дворно пространство. Гардеробни и сервизни зони, осигуряващи достатъчно складова площ, санитарни помещения с положена хидроизолация по пода и до необходимото ниво по стените. Всички жилища ще бъдат завършени по БДС на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, изводи за телефон, кабелна телевизия и интернет.
ВиК инсталациите ще са изградени съобразно проект, до нужните точки на тапа и с водомери с дистанционно отчитане. Предвидена е 5-камерна PVC дограма с цвят на профилите сив от външна страна и бял отвътре. Ще бъде изградена тръбна разводка за климатици с готовност за последващия им монтаж.

Допълнителна информация
 Цени етаж 3
 Цени етаж 2
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7899 -
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023