• Търсене на имоти

Тристаен апартамент в сграда Санта Хоум, Оферта №:7870

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Траката
Площ: 102 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2012
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 3
Обзавеждане: Със
Етаж: 2
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

5
мин.

30
мин.

15
мин.

5
мин.

5
мин.
Офертна цена: € 250 000 / (2 451 €/кв.м.)БАЛИНОВ ИНВЕСТ представя сграда, разполoжена в крайградска зона с нискоетажно жилищно застрояване близо до морския бряг. Имотът  е с добро местоположение и лесен достъп, леко наклонен терен с южно изложение и красивата гледка към морето.
Парцелът е с триъгълна форма и сградата е разположена в най-широката част, обърната на юг, за да има максимален фронт към гледката и морето. По този начин се оформят две зони на двора   северна, която се ползва за паркинг, и южна, в която обитателите ползват озеленен покрив над подземния гараж и басейн.
Апартаментът е разположен на втори етаж, състоящ се от коридор, дневна с кухненски бокс и тераса, две спални и баня с тоалетна. Жилището разполага с мазе. Възможност за покупка или наемане на паркомясто. Сградата се състои от 5 етажа с 16 апартамента. На първия етаж апартаментите са с пряк достъп до двора, а на последния са с големи покривни тераси. На подземно ниво остават складови помещения, гараж и спа-център за обитателите на сградата със сауна.
Основната идея е сградата да се възползва максимално от гледката, затова във всички апартаменти дневната зона е ориентирана към морето и е с големи прозорци, а по цялата южна фасада са разположени тераси със стъклени парапети. Останалите фасади, които гледат към околните улици и съседните сгради, са с по-малки прозорци. Различната функция на помещенията   спални, бани и стълбище, предопределят и различната големина на тези прозорци. Това, заедно с повтарящия се модул от различни елементи на фасадната облицовка, завъртяни на 90  един спрямо друг, създава характерния облик на сградата. 
Обектът е изграден в съответствие с най-високите европейски стандарти. Външни и вътрешни стени изградени от тухла. Така че ние предлагаме добри топло- и звуко- изолация на апартаментите. В конструкцията, са използвани следните материали:
  ? фасадна система Trespa (Холандия);
  ? тухлена зидария Porotherm Wienerberger (Австрия);
  ? мазилка Baumit; 
  ? климатизация Daikin (Япония)
  ? LED осветяване Edisson (САЩ);
  ? Гаражни врати Hormann (Германия);
  ? дограма Salamander (Германия);
  ? стъкло пакети Saint Cobain (Франция).
Инфраструктура на района:
? спирка на градски транспорт с автобусни лини:  8,  9,  109,  209,  409;
? подземен подлез в близост до жилищната сграда;
? асфалтиран път;
? ресторанти;
? мини маркети и магазини;
? бензиностаянции; 

Премахни офертата от "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7870 - Тристаен апартамент в сграда Санта Хоум
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023