• Търсене на имоти

Апартамент в жилищна сграда "Соната", Оферта №:7821

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Младост
Площ: 57 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2024
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Етаж: 2
Балкони: 1
Асансьор: да

25
мин.

15
мин.

20
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 62 000 / (1 088 €/кв.м.)БАЛИНОВ ИНВЕСТ продава в сграда "Соната" двустаен апартамент с обща площ от  57,45 m2 , чиста площ 50,82 m2.  Състоящ се от антре, дневна с площ от 22,6 м2, спалня 11 м1, с общ балкон 3 м2, баня с тоалет 3,5 м2. Степен на издаване по БДС. Разсрочено плащане в рамките на 24 месеца.
„Соната“ е луксозна жилищна сграда с подчертана идентичност. Нейното очарование се дължи на хармоничното цветово решение и акцент върху детайла.
Сградата е на десет етажа и предлага богато разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а в партерният етаж има търговски площи.
ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ
Разположена е на изключително комуникативно място. В близост има училища, детски градини, места за разходка и отдих, магазини, болници удобен транспорт. Локацията предлага всичко нужно за един комфортен градски живот.
Конструкцията на сградата е монолитна. Външни ограждащи стени от тухла- блокове с хоризонтална и вертикална кухинност/25см./. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация- 10см.
Покривът на сградата е плосък с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

Фасадата на сградата е решена като комбинация от силикатна мазилка, еталбонд, HPL или керамика. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс. Предвидената дограма е PVC- 5 или 6 камерна REHAU или K?MMERLING, със стъклопакет 6мм четири сезона, 4мм К стъкло, с двойно отваряне, подпрозоречни первази.
Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена мазилка и замазка.
Водопроводна инсталация и канализация- на тапа, монтиран индивидуален водомер и изолации.

Ел. инсталация– монтирани ключове, контакти, индивидуално апартаментно табло със съответните токови кръгове и автоматични предпазители.

Лоджиите на апартаментите са с настилка от мразоустойчив гранитогрес и гранитогресен цокъл. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците.

Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Избраните асансьори са на водеща фирма “ORONA” с електрическо задвижване, безшумни, бързи, с комфортни кабини и автоматични врати.

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички настилки и стъпала са от гранит. Стените и таваните са с фина шпакловка и мазилка, завършващо покритие или декоративни плоскости и елементи. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл.

До подземеният паркинг се стига чрез широки и удобни рампи, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входовете са предвидени секционни врати с дистанционно управление. Настилката в подземните гаражи е шлайфан бетон с нанесена маркировка.

Вертикална планировка и озеленяване. Изпълнеи са всички настилки по подходите към сградата. Предвидено е озеленяване с богата декоративна и вечнозелена растителност.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7821 - Апартамент в жилищна сграда "Соната"
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023