• Търсене на имоти

Четиристаен апартамент по БДС, Оферта №:7743

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Възраждане 2
Площ: 101 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2024
Дограмата: PVC
Стаи: 4
Етаж: 4
Балкони: 2
Асансьор: да

20
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 96 000 / (950 €/кв.м.)Строително инвестиционна компания с 15 годишен опит изграждането на жилищни сгради представя най-новия си проект в кв. Възраждане 2. Пешеходен достъп до : супермаркет и автобусна спирка. Балинов Инвест предлага за продажба четиристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда. Апартаментът е разположен на среден етаж и се състои от дневен тракт с бокс, три спални, две бани с тоалет, антре, дрешник и два балкона. Степен на завършване БДС, опция до ключ индивидуално се договаря.  Сградата ще бъде енергийно ефективна - клас 'А'. Схемата на плащане е гъвкава, като можем да се съобразим с възможностите на клиентите. Стандартната ни схема е - 1000 евро депозит за спиране от продажба на имота, 30% на предварителен договор, 40% на Акт 14, 20% на Акт 15 и 10% на акт 16. Разбира се според възможностите на клиента, сме готови да обсъдим и други схеми на плащане.
Тук се намират средни и основни училища, детски градини, бензиностанции, газостанции, кафенета, хипермаркетът „Кауфланд“ и множество супермаркети като Lidl и ЦБА. Именно в този квартал се намира новооткритият парк възраждане с площ от 37 декара. Има и високоетажно жилищно строителство, с наличие на блокове на 16 етажа. Комплексът е свързан с централната част на града посредством тролейбусни линии 82, 83, 88 и множество автобусни, част от които са: 14, 20, 22, 48, 148, 209. 

Всички външни стоманобетонови конструктивни елементи, както и външни фасадни стени са топлоизолирани с екструдиран полистирен ЕPS с дебелина 10 см.
Плоските покриви и тераси са топлоизолирани с XPS с дебелина от 5 до 10 см.
Ограждащите фасадни стени са от керамични тухли-25 см., вътрешните преграждащи стени са от керамични тухли-12 см.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
Стени и тавани Машинноположена гипсова мазилка и шпакловка с положени в ръбовете алуминиеви ъглопротектори.
Под изравнителна цименто- пясъчна замазка.
Санитарни помещения- циментова замазка с наклон към сифоните.
Дограма ПВЦ дограма с двоен четири сезононен стъклопакет.
Входна блиндирана врата с 5 точково заключване.
Балкони, лоджи и тераси изпълнени с хидроизолация и замазка с наклон. Настилка от мразоустойчив гранитогрес.
ВИК инсталация и канализации водопровод изпълнен с полипропиленови тръби с PN 16 и PN 20 за студена и топла вода с алуминиева вложка до тапа. Монтирана топлоизолация на всички открити участъци с оглед предотвратяване образуването на конденз. Монтирани водомери. Канализацията ще бъде изпълнена с PVC тръби до тапа.
Електроинсталации монтирано апартаментно табло, от което се захранват всички линии за осветление и контакти. Таблото е оборудвано със съответните предпазители и дефектозащити.
Слаботокова инсталация със FTP кабел за всички стаи, както и възможност за включване на оптичната система на Vivacom и A1
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7743 - Четиристаен апартамент по БДС
Офертата е публикувана от
Име: Брокер Балинов
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022