• Търсене на имоти

Партерен офис в модерна сграда, Оферта №:7719

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Център
Площ: 30 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Стаи: 1
Етаж: партер

10
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 35 000 / (1 167 €/кв.м.)Продава партерен офис с директен вход извън синя зона.
Сградата е с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на Варна. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот. В близост до училища, детски градини, болница и големи хипермаркети.
Степен на завършване БДС, опция до ключ индивидуално се договаря. Разсрочено плащане обвързано с етапите на строежа. Само на метри от главна улица, през която минават главни автобусни линии. В близост до две училища.
Предвидените материали за изграждането на сградата са от най-качествените предлагани на пазара продукти, съобразени с добрите строителни практики: конструкция-стомaнобетонна със зидарии от тухли Поротерм, фасада топлоизолация 10 см и финишни материали- компилация от качествени външни, мазилки, гранитни плочи и алуминиеви декоративни елементи, дограма- шесткамерна цветна със троен стъклопакет.
Сградата ще бъде енергийно ефективна - клас 'А'. Схемата на плащане е гъвкава, като можем да се съобразим с възможностите на клиентите. Стандартната ни схема е - 1000 евро депозит за спиране от продажба на имота, 30% на предварителен договор, 40% на Акт 14, 20% на Акт 15 и 10% на акт 16. Разбира се според възможностите на клиента, сме готови да обсъдим и други схеми на плащане. 

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7719 - Партерен офис в модерна сграда
Офертата е публикувана от
Име: Брокер Балинов
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022