• Търсене на имоти

Къща с четири спални Комплекс Юг, Оферта №:7554

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Галата
Площ: 336 кв.м.
Дворно място: 632 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Гараж: да
Стаи: 5
Изглед: Към Море

5
мин.

45
мин.

15
мин.

2
мин.

2
мин.
Офертна цена: € 369 000 / (1 098 €/кв.м.)Семейна къща с разрешение строеж в кв. Аспарухово. Имотът е част от затворен комплекс, в който са разположени 58 къщи на площ от 35 дка в южната част на град Варна.

Къщата е проектирана на два етажа със следното разпределение: дневна с трапезария и кухня с веранда, спалня с бяня и дрешник,  вътрешно стълбище до втори етаж - три спални, едната мастър бедрум с баня и дрешник, отделно втора бяна с тоалетна. Двоен партерен гараж с топла връзка.
Строителството ще бъде луксозно, ще бъдат вложени най-модерни материали. Вертикалната планировка ще бъде богато озеленена, живи плетове. Добре осветени улици изпълнени с павета. Проектиране с внимание към детайла, така че всички къщи да имат невероятна гледка. Предвиден е открит фитнес, детски кътове, барбекю зона за пикник, шумоизолирана зала за празненства, място за разхождане на домашни любимци и много други. Разстоянието до спирка на редовен градски транспорт е само 300 м., а до плаж Аспарухово около 800 м. В комплекса ще бъдат изградени четири типа къщи, като най-малките са с площ от 183,40 кв.м., а най-големите са с площ от 336 кв. м. Всяка от къщите ще е с обособен двор с площ от 298 кв.м. до 695,36 кв.м. Според местоположението на къщите разполагат с по два гаража или с по две паркоместа. Предвидени са и места за паркиране на гости. Този невероятен проект се намира на 10 мин. с кола от центърът на град Варна. Комплексът е изцяло сред гората, което oсигурява на собствениците чист въздух и възможно най-красивата панорамна гледка. Отлична местоположение спрямо плажове, супермаркетимагазини  и спирка на градски транспорт. Имотът е подходящ за целогодишно живеене тъй като районът е много спокоен и благоустроен.

Къщите ще бъдат енергийно ефективна - клас 'А'. Схемата на плащане е гъвкава, като можем да се съобразим с възможностите на клиентите. Стандартната ни схема е - 2500 евро депозит за спиране от продажба на имота, 30% на предварителен договор, 40% на Акт 14, 20% на Акт 15 и 10% на акт 16. Разбира се според възможностите на клиента, сме готови да обсъдим и други схеми на плащане.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7554 - Къща с четири спални Комплекс Юг
Офертата е публикувана от
Име: Администратор 1
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022