• Търсене на имоти

Семейна къща с три спални Комплекс Юг, Оферта №:7551

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Аспарухово
Площ: 183 кв.м.
Дворно място: 527 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 4

5
мин.

5
мин.

5
мин.
Офертна цена: € 194 000Семейна къща с разрешение строеж в кв. Аспарухово. Имотът е част от затворен комплекс, в който са разположени 58 къщи на площ от 35 дка в южната част на град Варна. 

Къщата е проектирана на два етажа със следното разпределение: дневна с трапезария и кухня - 52,2 кв. м. с веранда, спалня 13,30 кв.м., баня с тоалетна. Вътрешно стълбище до втори етаж - спалня 18,1 кв.м. с тераса, спалня 13,9 кв.м. с тераса, две бани с тоалетни. Две парко места към къщата.
Строителството ще бъде луксозно, ще бъдат вложени най-модерни материали. Вертикалната планировка ще бъде богато озеленена, живи плетове. Добре осветени улици изпълнени с павета. Проектиране с внимание към детайла, така че всички къщи да имат невероятна гледка. Предвиден е открит фитнес, детски кътове, барбекю зона за пикник, шумоизолирана зала за празненства, място за разхождане на домашни любимци и много други. Разстоянието до спирка на редовен градски транспорт е само 300 м., а до плаж Аспарухово около 800 м. В комплекса ще бъдат изградени четири типа къщи, като най-малките са с площ от 183,40 кв.м., а най-големите са с площ от 336 кв. м. Всяка от къщите ще е с обособен двор с площ от 298 кв.м. до 695,36 кв.м. Според местоположението на къщите разполагат с по два гаража или с по две паркоместа. Предвидени са и места за паркиране на гости. Този невероятен проект се намира на 10 мин. с кола от центърът на град Варна. Комплексът е изцяло сред гората, което oсигурява на собствениците чист въздух и възможно най-красивата панорамна гледка. Отлична местоположение спрямо плажове, супермаркетимагазини  и спирка на градски транспорт. Имотът е подходящ за целогодишно живеене тъй като районът е много спокоен и благоустроен.


Къщите ще бъдат енергийно ефективна - клас 'А'. Схемата на плащане е гъвкава, като можем да се съобразим с възможностите на клиентите. Стандартната ни схема е - 2500 евро депозит за спиране от продажба на имота, 30% на предварителен договор, 40% на Акт 14, 20% на Акт 15 и 10% на акт 16. Разбира се според възможностите на клиента, сме готови да обсъдим и други схеми на плащане.


Допълнителна информация
 Генерален План
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7551 -
Офертата е публикувана от
Име: Администратор
Тел: 0878887299
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022