• Търсене на имоти

Апартаменти в модерна сграда с избор на етаж, Оферта №:7494

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Чайка
Площ: 57 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Гараж: да
Стаи: 2
Етаж: 11
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: изток

10
мин.

20
мин.

10
мин.

2
мин.
Офертна цена: € 104 800 / (1 839 €/кв.м.)БАЛИНОВ ИНВЕСТ предлага за продажба двустаен апартамент в новостояща се жилищна сграда, находяща се на комуникативно място в ж.к. "Чайка".
Жилището се състои от дневен тракт 16 кв.м., спалня 11 кв.м., баня с тоалетна, входно антре и тераса.

Многофункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН се намира в квартал Чайка, в близост до ДКЦ Чайка (Курортна Поликлиника), на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите.

Теренът, на който ще бъде построена сградата, е с големина 3320 кв. м. Визията на ИНФИНИТИ ГРИЙН е стилна и впечатляваща. Концепцията при определяне обема на сградата и ситуирането и в парцела е съобразена с местоположението на сегашните и бъдещи околни сгради, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите, както и избягване на близост и засенчване от околните сгради.

Фасадата ще бъде окачена, вентилируема, облицована с естествен камък – травертин, зелен мрамор и сив гранит. Добре обмисленото местоположение и внушителната визия на сградата ще я открои на фона на всички останали, като емблема на квартала.

Сградата е седемнадесететажна. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива морска панорама и красива градска гледка.

Сградата е със смесено предназначение, което означава, че се състои от търговски площи, самостоятелни обекти с нежилищно предназначение и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. 

Двустайни – 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м
Тристайни – 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м
Четиристайни – 3 бр. със ЗП от 124 кв. м
Жилищата разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен функционалните разпределения, голямо предимство е изложението. ИНФИНИТИ ГРИЙН, за разлика от сградите в близост, е ситуирана така, че всички обекти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Паркирането е решено със закрити паркоместа, разположени на 3 нива.

Изпълнението на ИНФИНИТИ ГРИЙН се отличава с високотехнологични решения в строителството и използването на най-качествените материали на водещи компании в индустрията.

С разрешение за строеж от май 2021 г.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7494 - Апартаменти в модерна сграда с избор на етаж
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023