• Търсене на имоти

Двустаен партерен с двор в луксозна сграда, Оферта №:7344

Тип на офертата: Продава
Населено място: София
Район: м-т Киноцентъра
Площ: 93 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2020
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 3
Етаж: партер
Балкони: 1
Асансьор: да

120
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 121 446 Цена без ДДС, акт 16 - ноември 2020г.

Ателие 1 е с чиста застроена площ – 76,00 м2.

Ателието е с примерно разпределение. От северната страна /централна фасада/ има прозорец, а от южната има малък английски двор и тераса с размер 305*152см. Предвидени са две санитарни помещения.Визията на сградата е модернистична. Линията е изчистена, формите правилни. Цветовете са тъмни, а големите остъклени участъци дават простор и позволяват комуникацията между вътрешните пространства и околната среда.

Парцелът е с площ 1257кв.м. Сградата е с площ на застрояване 287,45кв.м. РЗП на жилищната част 1289,56кв.м. и 766,55кв.м. на подземните гаражи.

Проект на арх. Радослав Асенов

ФАСАДА
ИЗПЪЛНИТЕЛ
NOVETHERM – Фирма „НОВЕ“ е основана през 1994 г. и през годините се е утвърдила в проектиране, производство и монтаж на pvc и алуминиеви прозорци и врати, окачени фасади, стъклени врати и витрини,облицовка с ETALBOND и керамика.

Сред обектите им са Панорамата в Плевен, Sofia Airport Centre, Олимпийския огън в Сочи, Океанариум във Владивосток, Джамия в Аргун, Русия и много други.

ПЛОЧИ
Финишният слой е с 3+мм плочи с размер 3000х1000мм на една от водещите италиански фирми LAMINAM.

От 2001г LAMINAM произвежда керамични плочи с размери от 1000?3000 до 1620?3240 мм и дебелини от 3 до 20 мм. Редица техни иновационни технологични разбработки са приложени в продуктите им:

Системата за самопочистване на плочите Hydrotect® – Повърхностите, обработени с Hydrotect®, имат ултрахидрофилни свойства. Когато вали, например, се образува филм с вода, отделя се и елиминира мръсотията.
Пречистване на въздуха – когато слънцето грее върху материала, той реагира чрез създаване на активен кислород на повърхността. Щом замърсителите влязат в контакт с активния кислород, те се неутрализират.
Антибактериален ефект – Hydrotect® има антибактериално действие, когато се използва на закрито. Бактериите се унищожават, когато влязат в контакт с плочите.
Анти-Миризма – Антибактериалният ефект на Hydrotect® помага за премахване на неприятните миризми, произтичащи от разпространението на бактерии и микроби, дори при пълна липса на светлина.
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
Хидроизолацията на сградата е изпълнена с добавка към бетона на водещата американска фирма PENETRON. Основана в края на 70-те години на миналия век, PENETRON разработва циментови хидроизолационни продукти и добавки, за да създаде оптимална кристална технология. За разлика от покритието или мембранния разтвор, PENETRON става неразделна част от бетона и повишава издръжливостта чрез намаляване на пропускливостта на бетона, предотвратявайки проникването на вода и други корозивни агенти. Днес системата от продукти PENETRON се продава по целия свят в над 60 страни.

СИСТЕМИ И МАТЕРИАЛИ
Сградата е с окачена вентилируема фасада. Същността на вентилируемата фасада е в наличието на междинно пространство – слой въздух, свързан чрез отвори с външната среда, за осигуряване на вентилация между външната защитна фасадна облицовка и останалите слоеве. Предвидена е минерална вата с воал и дебелина 150мм.

ОСТЪКЛЯВАНЕ
Остъкляването на сградата е посредством окачена фасада с вградена външна алуминиева дограма с изнесен монтаж. Изпълнението е с алуминиевите архитектурни системи на немската фирма SCHUCO:

Окачена фасада от алуминиеви профили – профилна система FW50+

Вградена алуминиева дограма – профилна система AWS/ADS 65

Остъкляване – стъклопакет /44мм/ от три архитектурни стъкла на фирма Saint-Gobain с външно стъкло Planitherm 4S Evolution 6mm /без видимост отвън навътре в светлата част на деня/.

Всички прозорци са предвидени със степен на водоплътност клас 7А.

Стъклени парапети без ръкохватки на терасите с триплекс 10.10.2 с полиран кант по периметъра.

ЕКСТЕРИОРНИ РУЛОННИ ЩОРИ
Външни рулонни щори на марка INFRESA за апартаментите /без ателиета/.

Вертикалните прозоречни рула се използват основно за защита от слънцето на прозорци и цели остъклени фасади, както на частни домове, така и на обществени сгради. Особено актулни за слънцезащитата  на цели сгради с преобладаващо стъклена фасада са вертикалните сенници с матерали с мрежеста структура от класа на  SCREEN и SOLTIS. Действието им е многопосочно – вътрешните части на помещенията се предпазват от прякото слънчево греене като същевременно не се прекъсва контакта на техните обитатели с околната среда; топлоизолационните им характеристики достигат до 85%; мрежестата им структура не прекъсва притока на свеж въздух в помещенията. Това на практика означава около 50% спестени разходи за климатизация на една сграда. Текстилите са с защитна промазка срещу UV-лъчите UV 801, специална промазка за отблъскване на водата и замърсяванията и противоплесенна защита.

Рулонните щори за с електрическо задвижване посредством дистанционно.Местоположение
в.з. Киноцентър,  ул.”Невена Коканова”

Сградата е ситуирана непосредствено до източната ограда на Киноцентър “Бояна”,на улицата,носеща името на незабравимата Невена Коканова.
Заобиколена е от ниско строителство. Парцелът е изключително слънчев и просторен. На север се разкрива града, а на Юг се разстила Витоша.
Зеленина, тишина и спокойствие характеризират района.

Инфраструктурата е отлична. Сградата се намира на няколко метра от улица “Боянска”, която се явява продължение на ул.”Кумата” и свързва кв. Бояна с кв.Драгалевци. Целият участък е основно ремонтиран преди няколко месеца. Точно на отбивката се намира детска градина “Палави крачета”, автобусната спирка е в близост.Допълнителна информация
 Ценова листа
 Каталог
 Разпределение
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7344 -
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  ул. Михаил Колони  №18  /Шишковата градинка/
 

назад
© 2008 - 2021