• Търсене на имоти

Тристаен панорамен апартамент, Оферта №:7135

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 118 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 3
Етаж: 11
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

15
мин.

45
мин.

15
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 224 000 / (1 898 €/кв.м.)Балинов Инвест предлага за продажба, без комисиона от купувача жилища в комплекс с уникална модерна архитектура и знакова локация за град Варна.
Апартамент 59 е разположен на единадесети етаж, състоящ се от коридор 9.5 м2, дневна с бокс 29 м2, първа спалня 16 м2, баня с тоалетна 3 м2, перално 2 м2, втора спалня 18 м2 с самостяотелни дрешник и баня, тераса 6 м2.
Разположен точно срещу Морската градина, който ще предостави на бъдещите собственици на апартаменти панорамни гледки към Варненския залив и парка.
Комплексът има 14 надземни панорамни етажа, на които са разположени 80 апартамента. На първи и втори етаж са проектирани паркоместа и търговски площи. В подземното ниво ще бъдат изградени 36 паркоместа и място за велосипедна стоянка, а на първо са предвидени още 50 паркоместа и втора велосипедна стоянка. На 2 етаж ще бъдат разположени фитнес с кафе, аптека, магазини, кабинети и офиси. От 3 до 14 етаж са жилищните площи на комплекса. В сградата ще има 33 двустайни, 45 тристайни и два четиристайни апартамента, като на етаж са разположени по 3 двустайни и 4 тристайни жилища. На последния 14 етаж са проектирани два просторни четиристайни и един тристаен апартамент.
Архитектурата на знаковата сграда е проектирана от най-реномираното архитектурно студио в гр. Варна, което приоритетно печели призовете за сграда на годината. Всеки негов нов проект е достоен за тази награда. Практичните вътрешни разпределения и функционалност са водещ елемент във всеки един апартамент. Външния вид на сградата е уникален и се вписва по перфектен начин в парковата зона, в която се намира. Визията е модерна и съобразена с особеностите на най-иновативните строителни материали и облицовки. Всички апартаменти разполагат с просторни панорамни тераси и дограми с френски прозорци за максимална осветеност и изглед към морето.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7135 - Тристаен панорамен апартамент
Офертата е публикувана от
Име: БАЛИНОВ ИНВЕСТ
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2023