• Търсене на имоти

Панорамни етажи с три и четири спални , Оферта №:6341

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 217 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2016
Дограмата: PVC
Стаи: 5
Етаж: 2
Балкони: 1
Изглед: Към Море
Изложение: юг

10
мин.

30
мин.

15
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 215 000 / (991 €/кв.м.)Многостаен панорамен апартамент  състоящ се от:

1.антре

2.трапезария с лоджия*

3.кухня

4.всекидневна

5.родителска спалня  с баня , тоалетна и дрешник

6.спалня с лоджия

7.кабинет /стая за гости , спалня или детска/

8.баня с тоалетна

9.помещение с предназначение по избор на  обитателите – йога -стая,килер 

 

На всички стени е положена  изравнителна хастарна циментово-пясъчна мазилка,върху която е направена  гипсова мазилка,обработена финно и финишно със сатен гипс,подготвени за боядисване

Под – циментова замазка върху 4см подова топлоизолация xps

Тавани – окачени с гипскартон и 5см минерална вата

Мокри помещения :

Стени -  на циментово-пясъчна мазилка,обмазани с течна хидроизолация,подготвени за нанасяне на стенна  керамика

Под – на замазка ,подготвен за полагане на подова керамика

Лоджии – на циментова замазка с наклони,обмазана с течна хидроизолация , хидроизолация към околни стени . монтиран сифон с двойна клапа и маншет ,недопускаща връщането на миризми дори при липса на вода /wiega,германия/

За ВиК инсталация

В кухнята изводите на ВиК инсталацията е дублирана на две стени с цел направата й по усмотрение на бъдещи обитатели.

Централно  омекотяване на водата с ефикасен проточно-магнитен  омекотител /RBM ,италия/ .

Баните  се захранват с топла вода от бойлер,който  се намира в предназначено за това  помещение извън апартамента.

Всички тръби и фитинги от ППР за водната инсталация /хоризонтална и вертикална разводка/ са с произход чехия

Стълбището е с ширина 120см . Стъпалата и етажните площадки са изпълнени с гранит.Парапетите са алуминиеви.

За климатизация:

Изпълнени тръбни трасета за климатици /медни тръби и отвеждане на конденз/

Отоплението и охлаждането в кухнята,трапезарията и дневната е решено с мултисплит система,а за останалите помещения със сплит система,като в спалните вътрешните тела са с подов монтаж.

Ел. инсталация :

Ел. захранването на апартамента е двойно,от две независими кабелни линии,които са от два трафопоста.едното е основно ,а другото аварийно.

Извършеното  окабеляване позволява алтернативни интериорни решения в различните по предназначение помещения или зони,а то е : четири вида осветления- три декоративни/за скрити осветления в таван /  и едно основно,като командването им е поне от две  места;интернет и кабелна ТВ на две места в дневна , трапезария и кабинет с цел различна подредба на мебели.

Конзолните кутии  са италиански стандарт,позволяващи на много малко разстояние да бъдат монтирани максимален брой модули от ключове или контакти /на 18 см шест ключа/

Монтирани са: 45 позиционно апартаментно табло с необходимата автоматика на  legrand, франция, и  слаботоково  табло за разпределението на  интернет и ТВ  по отделните помещения и разполагане на  оборудването на локална/апартаментна/ охранителна  и пожароизвестителна системи.

Видеодомофонна система - външно табло с цветна камера ,вътрешен цветен   7“ TFT тъч панел.в системата е монтиран  gsm модул,даващ възможност за мобилно управление на достъпа от улична портална врата до апартамента . достъпът от входната и апартаментна врата е дублиран освен с ключове и с чипове за по голяма сигурност и възможност за дистанционно управление.

Видеонаблюдение,включително и мобилно.

Локална алармена система с gsm комуникатор  . Тя може да бъде управлявана освен от клавиатурата с  lcd дисплей,с карти /безжични ключодържатели – тагове/, от мобилен телефон,но и с дистанционно управление, особено подходящо за възрастни хора и/или малки деца.

Две  места за паркиране

Самостоятелна керамична коминна система с отвор ф20см,топлоизолирана със 8см каменна вата ,включително и над   покрива .

Локална аспирация на  кухнята                                                                                                  

Блиндирана апартаментна врата с 2мм ламарина, двустранно, и с 5 см топлоизолация от каменна вата

Типът на фасадата е  вентилируема,изпълнена с 10см каменна топлоизолация ROCKWOOL,дания, и облицована с  немски  полиестерно-фибростъклени панели.

Профилите за дограмата са пет камерни,сиви,фолирани,RENOLIT –германия. Стъклопакетът е 24мм - 4/6мм – бяло- енерджи с показатели за топлопреминаване много близки до троен стъклопакет. Обковът е  ROMB ,германия

Покрив от стоманени панели със стоящ шев и специално покритие с гаранция от 35г срещу перфорация от корозия,производство на THISSEN  KRUPP,германия

Водоотвеждаща система PLANNJA ,Швеция

Конзолна плъзкаща се във въздуха ,а не върху релса,портална врата с автоматика и дистанционно управление на BENINCA,италия,

Предвидените подпрозоречни ПВЦ дъски с цвета на дограмата не са монтирани,поради възможността за избор на друг вид материал от бъдещите обитатели.в този случай се спада стойността им.

Технологично интериорните врати се поставят върху готов под,затова не са монтирани,а стойността им с монтажа би могла да се приспадне.

Инвеститорът е договорил  подовата керамика ,клинкер,за терасите.бъдещите обитатели могат да се възползват ,ако  одобрят или приспадне стойността им с монтажа.  

 Ключовете за управление на  декоративните осветления  и допълнителните :контакт LAN CAT 5E UTP,контакт TV,контакт ITALIAN,се заплащат отделно.

Поради по големия тръбен път  от  помещението за бойлери до баните, за съкращаване на времето на изтичане на топлата вода ,е предвидено монтиране на помпа за рециркулация при желание на бъдещите обитатели .  стойността й се договаря допълнително поради не малката разлика в цените на различните производители на помпи.

локация- район с изключително удобни транспортни връзки,в близост:учебни заведения , детски градини,медицински център,търговски център,супермаркети, спортни площадки.

 

Допълнителна информация
 План на етажа
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6341 -
Офертата е публикувана от
Име: Брокер Балинов
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022