• Търсене на имоти

Тристаен апартамент в сграда Гранд Каравел, Оферта №:6096

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Център
Площ: 180 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2016
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Стаи: 3
Обзавеждане: Частично
Етаж: 4
Балкони: 1
Асансьор: да
Изложение: запад

5
мин.

20
мин.

10
мин.

0
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 265 000Локация: Топ Център на 1 минута пеш до морската градина и плаж.

Съчетанието на спокойна и безопасна обстановка, подземен паркинг и непосредствена близост на финансовия и административен център на Варна, прави Гранд Каравел проницателен избор  с удобно местоположение за Вашите клиенти. 

Нещо повече, ние предлагаме специална възможност за обединяване на площи при интерес от страна на клиента. По начин, който е удобен за Вас, Ви даваме възможност да създадете свое собсвтено пространство, отговарящо на всяка Ваша нуждаи желание.


Мултифункционален комплекс Гранд Каравел е разположен върху площ от 2 041 кв.м. в . Той е проектиран с 2 подземни и 10 надземни нива са разположени 96 aпартаментa с площ от 50 кв.м. до 350 кв.м. Две подземни нива върху площ от 4 000 кв.м. са разположени 109 паркоместа и технически помещения. 
Близостта до морето, го правят много привлекателен за постоянно пребиваване. 
Детайлите придават завършеност на жизнения стандарт.
Предлагаме всички помещения в завършен вид настилки, стени, контакти и ключове 'Schneider Electric' , баните 'ROCA'.
Използваме най-качествените материали и кфалифицирани професионалисти, за да  създадем обстановка, която е неповторима. Месингови, бронзови и позлатени детайли отразяват уникалния стил на архитектурата на сградата.
Близостта до Морската Градина , главните търговски улици и главните булеварди, съчетана със спокойствието на стария квартали елегантния стил правят Гранд Каравел разумен избор на целодишно живеене.
Сградата залага на съвременно разпределени типове жилища-Ателие с излаз към тереса, с една,две или три спални, както и Гранд Ателие на два етажа с излаз на покрива и прекрасна морска панорама.
Някои от тях дори имат възможност за вграждане на Джакузи на терасата като едно допълнение към изискания стил на сградата са специално проектирани за луксозен, просторен живот без ограничения. 
Въпреки, че притежава всички модерни удобства, характерни само за най-висока категория жилищна сграда, Гранд Каравел завладява с обаянието и елегантността на класическата архитектура.Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6096 - Тристаен апартамент в сграда Гранд Каравел
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  ул. Михаил Колони  №18  
                        /Шишковата градинка/ 
 

назад
© 2008 - 2021