• Търсене на имот

  • Новини

Park Mall Стара Загора стартира голямото коледно пазаруване с промоции, коледна програма и концерти

Всеки уикенд от първия месец след откриването над 50 000 човека от региона пазаруват в новия мол.За Коледните празници Park Mall Стара Загора ще предложи на своите клиенти наситена празнична програма за всички възрасти и вкусове, изпълнена с множество забавления - концерти, куклен театър и опера и пр.

Декемврийската програма на Park Mall цели да създаде неповторимо коледно изживяване за нашите клиенти от града и региона, които постоянно се увеличават, споделя Димитър Бранков, Директор Пропърти Мениджмънт за България oт Colliers International, компанията, която извършва цялостното управление на Park Mall Стара Загора.

Само през седмиците на първия месец от откриването си, Park Mall успя да привлече стотици клиенти от целия регион – Стара Загора, Хасково, Димитровград, Нова Загора, Казънлък, Чирпан, Пловдив. Над 10 000 са посетителите на мола средно през работните дни, като всеки уикенд над 50 000 души от региона пазаруват в новия мол.

Първото събитие ще се състои на 29 ноември, събота, когато Park Mall ще осъмне с коледна украса, а началото на Коледното пазаруване ще се отбележи със светването на украсата на Коледната елха в 12 ч. и възможност малки и големи да си направят незабравима фотография за спомен с Дядо Коледа и Снежанка, осъществена от фото Фуджи.

На 1 декември, международния ден за борба със СПИН, в Park Mall ще се проведе акция на БЧК, които ще раздават информационни материали и предпазни средства.

Семействата с деца могат да се радват на станалите традиционни детски забавления всеки съботен следобед, като държавния куклен театър ще гостува със специална постановка, „Снежна приказка”, на 13 декември.Park Mall Стара Загора се превръща в място в където различни изкуства и интереси могат да намерят сцена и публика. Tърговският център подкрепи и инициативата „Пътуваща библиотека”, като на територията на мола на 10 декември ще се проведе литературно четене.


Музикалният уикенд, 20 – 21 декември, в Park Mall ще събере различни музикални жанрове, а за най–малките ще гостуват Дядо Коледа, детски хор „Усмивките” и очарователният балет на малките балерини на град Стара Загора, които ще изпълнят „Вълшебна приказка”. Това е част от „Панорамата на коледната празничност”, организирана от община Стара Загора, която ще гостува и на територията на Park Mall Стара Загора. На 21 декември любимата на старозагорци държавна опера ще представи като поздрав за посетителите Коледна ария.

Кино Арена готвят ново хитово 3D през декември - „Болт”, а от тази седмица стартира с препремиер филмът „Мрежа от лъжи” с Леонардо Ди Каприо и Ръсел Кроу.

От 22 декември до 15 януари фото Фуджи ще представи фотоизложба със снимки на посетителите и дядо Коледа, а преди годината да изтече, на 29 декември, за малчуганите ще има поредното коледно приключение – детска рисунка с награди и подаръци.


назад към всички новини
© 2008 - 2023