• Търсене на имот

  • Новини

Кану Reach пребиваване от Steendyk архитектите в Yeronga, Австралия

Проектант Steendyk архитекти и намиращи се в Yeronga, Австралия, семейството пребиваване, които се изискват за обхвата Кану Residence е разположен върху панорамен завой на река Бризбейн, ангажиране на хълма, върху която тя седи с формуляр частна оттегли. Piecing хълма и възходящ стълб, A sequenced оглед разказана: земи извън парка, след това реката по-долу и накрая двора пребиваване, съвременна двуетажна жилище защитени от слънчобран покрив. В двора обхваща понятието на открито място за семеен живот.

В U-форма и план за около двора фокусира вниманието към реката и намалява дълбочината на сградата за физически кръстосана вентилация. Жилищните помещения храна извън двора ниво, както и стомана и стъкло достига до живеещи палата, че в целия басейн и cantilevers, за да вземе по-възбуждащ мнения нагоре и надолу по река Бризбейн. Спалните са организирани над жилищните помещения да се поддържа йерархията на неприкосновеността на личния живот и осигуряват непрекъснат гледка към реката.

В басейна област и прилежаща sheltering Палата разливи изложени върху sculpted трева равнина, която живописна каскада от него към неговия край реката и лодката понтон. Резултатът е, че работят за пребиваване, архитектурни детайли да се определят пространствата и ангажира сетивата подобряване на обитатели радост от живота.

nikiomahe.comназад към всички новини
© 2008 - 2023