• Търсене на имот

  • Новини

Сграда в Холандия, Menzis офис, Грьонинген с CIE

В Холандия архитектура дизайн Menzis офис сграда, проектирана от Бранимир Медик и Перо Puljiz, DE Architekten CIE, отличителен забележителност със своите високи, и ъгловите структура, за Menzis здравна застраховка на компанията се намира на ръба на Европа парк разрастването на градските гр. Грьонинген на югозападните покрайнини. В града мащаб ниво, изграждането изразява своята iconographic характер към градските кръгло и A7 магистрала, на Europaweg. На партерния етаж ниво, на улицата подравняване е установен от Europapark, където е сградата, тъй като той се издига постепенно leans над улицата в космоса.

В 12-етажна сграда е разделена в три идентични с призматични сегменти, завърта 90 º по отношение на всяка друга. С размери от 43 х 43 метра, сегмент се характеризира с функционално още естетически компактност. Всеки сегмент съдържа 4 storeys, пресича вертикално с атриум. Като следствие, A спирала на atria се генерира, формиращи вътрешен отговор на динамичната външност.

В подножието побира на публични функции, които са ориентирани към Atrium и включва услугата бюра, застрахователно магазин и здравни грижи сервизен център. А лекар, стая за консултации и няколко стаи се намират в частни themore област. Практически системата на разделителни разделя на трети и четвърти етажи в заседателни зали, библиотека, обучение области, An аудитория, както и ресторант. Ресторантът област могат да бъдат разгърнати гъвкаво като екстра среща пространство, ако е необходимо. Просторната стълбище, които позволяват лесно общественото поток въпреки че атриум с ресторант и срещата център-горе, предлагат безпрепятствен оглед както на вътрешната зона и водите на Winschoterdiep (канал).

В средата и горните сегменти са родови. Конкретните присъствието на атриум, който позволява на честотата на дневна светлина в сградата, контрастира с неутрален характер на всяка етажа. В Atrium разделя всяка етажа в серия от работни зони с отделни качества: периферна или самотен, светъл и добре щрихованото, отворени или затворени. Варирането пространствени условия, позволява прилагането на разнообразни офис концепции, насочени към различните работни процеси в рамките на Menzis, като кол център, административни функции, и всичко останало функции. В Atrium стълбите улеснява неформалния контакт между етажа. В комбинация с използването на естествени материали, магнолия градината около сградата с нейните разнообразни тераси, чешми и цветни илюстрации, допринася за създаването на приятна и спокойна атмосфера nikiomahe.com


назад към всички новини
© 2008 - 2018 Всички права запазени — Created: izberisi.com