• Търсене на имот

  • Новини

Къща в Somosaguas

Нов дизайн на къщата е построена от испанската фирма архитектура A-cero, режисьор Хоакин Торес в покрайнините на Мадрид, че синтезира еволюцията на студио подписа дизайн език и техническата му опити през последните години. Къщата може да бъде aesthetically вписан в серия от проекти, направени от студиото, тъй като международната си експанзия, в места като Доминиканската република и Дубай, представяща по-голяма сложност и пространствено и използване на форми, които подчертава връзката между А-cero архитектурата и съвременна скулптура.

На първо впечатление дом ясно показва намеренията си, с доминиране на стилизиран криви и смели harmonically форми, които се отнасят до неговата естествена връзка със запазване на ясно модерен характер. Хоризонталните форми купчина един върху друг, създавайки стратифицирани зданието, което изглежда да излезе от земята като природно образуване, Фасадите са обработени с текстурирани тъмно бетон, извършване на минерални аналогия. В това си качество да бъдат едновременно физически в своята изкуствена материя и по-нейни форми, в къщата напомня на работата на минималистичен скулптори като Дейвид Наш, или парче земя, чл.

Интериорът съдържа разнообразна програма, решени с много сложен набор от пространства с различна височина и нива, както и особената форма на някои от стаите. Колкото по-ниско ниво съдържа основната зала, обхванат от огънати таван, който accentuates своята значимост, на живот и хранене стаи, капитанът спалня, фитнес, вътрешен басейн, кухня и сервизни зони. На горната степен "се намира на живописта студио, в рамките на дългосрочен огънати таван, наводнени с естествена светлина и най-добрите видяна над околните пейзаж. В сутерена е посветен на здравето и отдих, с бар, зала за игри, успокой се, масаж стая, проекция стая, изба и фитнес.

Разстоянията са освободени от колони и други елементи, които да променят своята плавност и откритост, леки материали са били използвани в интериорния дизайн за подобряване на този аспект. Подовете са покрити с голям формат бели керамични плочки и баните са готови в бели алуминий.
nikiomahe.com

назад към всички новини
© 2008 - 2023