• Търсене на имот

  • Новини

Бяла спалня

Бъдещето на хотела среща стая, като лава, Дуисбург, Германия, Бъдещето Hotel е част от IAO Inhaus2, програма, която се фокусира върху изпълнението на очакванията и изискванията на гостите на хотела използват утрешните технологии. Сидни и Щутгарт основава Лаборатория за мечтател архитектура (лава) бе създадена малко повече от една година с ясно Manifesto през ума: да се определят новите граници непрестанно в създаването на архитектурните виждания и град пространство. Те искаха техните изследователски и проектантски да позволи развитието на архитектурното проектиране и благоустройство резултати труднодостъпни чрез традиционните методологии. Като част от научните изследвания съвместно с Fraunhofer IAO (Институт за организация на работата) лава е предназначен за Бъдеще срещи Hotel Room, демонстрационен проект, който изследва връзката между архитектура, технология и човешкото тяло, като се фокусира върху изпълнението на очакванията и изискванията на хотел използване на гостите утрешните технологии.
Стремеж към по-спокоен още стимулиране на пространството, лава предназначени помещение, където всички услуги са интегрирани в непрекъсната стена система. Свободното външната форма на кожата създава инфраструктура, която става взаимодействието между технологиите и човешкото тяло, както и комбинация от меки и твърди материали, разполага с добре балансиран преход между функционалните пространства. Сравненията могат да се направят Zaha Адид приноса дизайн стая в хотел Puerta Америка в Мадрид.

С човешки комфорт е от първостепенно проблемите в бъдеще Hotel Room, технологията е проектирана да функционира почти invisibly във фонов режим, като същевременно предоставя възможност за индивидуален контрол на медиите, леки и интериорни климат. Някои от помещенията на функции включват анти-джет-лаг светлини, активно удобно легло, лична спа район, интелигентен и голям огледален напълно интегрирана медии Покажи прозореца. В 36,7 кв.м Бъдеще хотелска стая в момента е отворен, като част от Fraunhofer Inhaus проект в Дуисбург, Германия.

Продължава сътрудничеството между партньорите по проекта, генерирани много нови прозрения и открития, много от които ще се реализира в лавата на предстоящите проекти в хотела ОАЕ Визията на бъдещето Хотел срещи може да се превърне в реалност-рано от очакваното.
nikiomahe.com

назад към всички новини
© 2008 - 2023