• Търсене на имот

  • Новини

ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ЗАКУПЯТ ЖИЛИЩА В КВАРТАЛ „БРИЗ“ СА СЕ УТРОИЛИ

 „Бриз“ е сред най-динамично развиващите се квартали в града, какво кара хората да предпочетат техния нов дом да бъде именно там?

 Отговори на въпросите дава Калоян Балинов, собственик и управител на „Balinovinvest“ агенция за недвижими имоти.

Локация жк. Бриз. Един от най-добрите квартали на град Варна. Освен със своята красота и комуникативност, той се отличава с това, че е един от най-бързо развиващите се райони в града. В него постоянно се строят кооперации и комплекси, които се съревновават по дизайн и стил. Новите жилищни комплекси съчетават в себе си най-доброто от модерното виждане на архитектите и технологиите. – Жилищата, които се проектират и строят са просторни и между всяко от тях има шумоизолация по най-новите европейски стандарти. Предвиждат детски кът, беседка с барбекю, фитнес зали, спа екстри, места за отдих и пейки за почивка. Отделена е зона, в която живущите ще могат да прекарват свободното си време и да разпускат след дългите работни дни или да прекарат един спокоен уикенд. Същевременно не напускат града.

 

Ръста на търсене в този квартал се утроява последните години, какви са най-често търсените жилища в „Бриз“?

– Самото име на квартала подсказва. Морския Бриз през горещите летни дни облагодетелства особенно жителите на района в близот до Морската Градина. Друга основна причина е, че над 80 % от жилищата са с морска панорама. Също така заложените реални площи и размери на стаите са завишени спрямо предходните години.

 

С какво „Бриз“ превъзхожда останалите квартали в града?

– Новоизградената инфраструктура и заложена такава в новите проекти, които очакват да се реализират. Нов стадион. Нов хипермаркет. Ниската плътност на застрояване. Зелените площи. Чистия въздух.

Източник: http://budnavarna.bg/
назад към всички новини
© 2008 - 2023