• Търсене на имот

  • Новини

Балинов Инвест и проект '' Студентски практики '' – една голяма крачка към реализацията на нашите деца

          Добър старт за студенти се осъществява, чрез стажантски програми. Черпейки от професионалния опит на своите ментори в агенция за недвижими имоти Балинов Инвест, провеждащите  се стажове придобиват все по-обширен интерес.

           Проект   '' Студентски практики '' се изпълнява в партньорство с всичките  51 висши   училища в България, създадени в съответствие със Закона за висшето образование. Практическо обучение трябва да проведат над 67 000 студенти. За участие в предвидената практика могат да кандидатстват всички редовни и задочни студенти, вписани в Регистъра на действащите и прекъснали студенти и докторанти, поддържан от МОН. За успешно приключило се счита практическото обучение, проведено в реална работна среда в рамките на 240 часа. След приключването и отчитането на практиката на студента се изплаща стипенди в размер от 480 лв.

 Всеки студент има право да бъде включен в практическо обучение по проекта веднъж в рамките на своето обучение за придобиване на всяка една образователно-квалификационна степен (веднъж като „бакалавър“ и веднъж като магистър). Бюджетът на проект “Студентски практики” е 60 000 000 лева.


          За времето, прекарано на работното място – офисът на Балинов Инвест, практикуващите студенти придобиват не само духа на бизнеса, но и цени знания, упражнявани с максимална полза върху тяхното затвърждаване.

        '' Винаги съм мислел, че за един млад и все още несигурен в уменията си човек,  няма нищо по-хубаво и амбициращо от това да му се даде шанс да практикува вече чутата теория. За това сега с ентусиазъм и старание предавам опита си на стажантите'' – заяви Калоян Балинов, управител на агенция за недвижими  имоти Балинов Инвест.

         В този дух работи офисът на фирмата -  мислейки за възможността студентите да  придобиват умения, срещайки се с изминали този път  хора, водейки делови разговори, учейки цялата теория, но всъщност на практика. Време е да се дава по-голям обсег до практиките в различните аспекти на бизнеса. Хората успели в него могат да предадат наученото, видяното, опитаното, постигнатото и да дадат чудесен старт, превръщайки тези млади хора в бъдещи  консултант брокери, а защо не ръководители и експерти.

         Агенция за недвижими имоти Балинов Инвест ЕООД е създадена на 21.03.2008г. Компанията се занимава с продажба на имоти и отдаване под наем,  като разчита изцяло на разнообразно предлагане, добри цени и безупречен екип. Всичко това под професионалния поглед на квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите.

           Вниманието на нашата  компания се насочва към младите хора, желаещи да проходят  умело и професионално в бизнеса  с недвижими имоти. Ние ще направим това възможно с една  добра и запомняща се практика.

      

       

 

 

 

 

                  

назад към всички новини
© 2008 - 2023