• Търсене на имот

  • Новини

Schenker нае 5000 кв. м в Логистичен парк Варна

Логистичният гигант Schenker е новият наемател в най-модерния логистичен комплекс в региона на българското Черноморие, Логистичен mарк Варна.
Дъщерното дружество на германските железници Deutsche Bahn ще заеме 5000 кв. м складове и офиси в новата сграда А6 на проекта. Така Schenker се при

Schenker ще се настани в Логистичен парк Варна след края на месец май. Малко след това, през лятото, ще се състои и официалното откриване на сграда А6 на комплекса. Тогава пълната й площ от 10 000 кв. м. ще бъде на разположение на наемателите.

Изграждането на А6 беше подновено през 2010 г., след като Бългериън Пропърти Дeвелъпмънтс придоби пълна собственост върху логистичния парк.
След завършването й общата разгъната застроена площ на комплекса ще достигне около 80 000 кв.м. Той включва висококачествени модерни складове, обслужващи офиси и търговски площи, разпределени в сгради А1, А2, А6 и многоетажен паркинг А2Г.

Сред основните предимства на проекта са стратегическата локация, ясната логистична концепция и отличното качество на изпълнение. Логистичен парк Варна се намира в западната промишлена зона на Варна и е леснодостъпен по вода, суша и въздух.
Близостта му до центъра на града го прави привлекателен както за малки, така и за големи компании от всички сектори на икономиката.
назад към всички новини
© 2008 - 2023