• Търсене на имоти

Едностаен апартамент по БДС в строеж, Оферта №:7669

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Виница
Площ: 30.43 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2023
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Обзавеждане: Без
Балкони: 2
Асансьор: да
Изглед: Към Море

5
мин.

25
мин.

5
мин.

10
мин.
Офертна цена: € 27 900 / (917 €/кв.м.)Балинов Инвест продава в начален етап, на разрешение за строеж. Едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, разположен на първи жилищен етаж, състоящ се от: антре, баня и тоалетна, спалня, тераса, дневен тракт с бокс. Степен на издаване на обектите по БДС, до ключ е опция, която се договаря индивидуално. Парцелът, върху който е построена сградата, е вътрешен, далеч от шума на главните улици, но същевременно близо до автобусна спирка, магазини, пазар и тн. Сградата ще бъде енергийно ефективна - клас 'А'. Стандартната схема на плащане е 
10% - Предварителен договор
30% - при достигане на плочата, на която се намира имота. Ако това е партер, ще има поне 2 месеца след ПД, в случай, че клиента поиска.
30% - Акт 14
20% - Акт 15
10% Акт 16
Апартаментът се състои от входно антре, дневен тракт с кухненски бокс, баня с тоалет и прилежащ самостоятелен двор с площ от 16.36 кв. м.
Предвидената такса за поддръжка на този апартамент е в размер на 34.75 лв.
Към жилището може да бъде закупено подземно или надземно паркомясто.
Комплексът се очаква да бъде изграден за период от 2.5 години. Начало на строителство – 01.12.2021.
Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само за 10 минути с автомобил/.
Обектът е ситуиран така, че на самия му вход има спирка на градския транспорт.
Комплексът ще бъде изграден върху терен от 18 098 кв.м, на който са разположени 4 жилищни сгради, всяка от които на 5 етажа и прекрасно озеленен парк с площ от 2 400 кв.м.
В комплекса ще имате възможност да избирате между 272 апартамента – студиа, двустайни и тристайни, с площ от 33 до 85 / 135/ кв.м. Всички жилища, разположени на първия етаж ще има прилежащи самостоятелни дворове, а тези на последните ще разполагат с прекрасни панорамни тераси. Ситуирането на сградите в проекта гарантира прекрасна морска панорама от апартаментите разположени на трети, четвърти и пети жилищен етаж.
 
За да осигурим комфорта на живеещите в комплекса са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, голяма паркова зона с детски площадки, детска градина, занималня, магазин за хранителни стоки, аптека, фризьорски салон и др.
 Жилищата се издават на шпакловка, с монтирани ключове и контакти, изградена климатична инсталации и блиндирани входни врати. За изграждането на комплекса са предвидени материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции.
В комплексът ще бъде осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба /жива охрана/ и видео наблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др.
Подходящ проект за инвестиции;

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7669 - Едностаен апартамент по БДС в строеж
Офертата е публикувана от
Име: Брокер Савов
Тел: 0898703131
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :


 

назад
© 2008 - 2022