• Търсене на имоти

Тристаен апартамент в модерна сграда, Оферта №:7308

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Чаталджа
Площ: 102 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2021
Дограмата: PVC
Стаи: 3
Етаж: 2
Балкони: 2
Асансьор: да

15
мин.

35
мин.

15
мин.

0
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 97 000Новстрояща се луксозна жилищна сграда с подчертана идентичност. Нейното очарование се дължи на хармоничното цветово решение и акцент върху детайла.

Разположена е на изключително комуникативно място. В близост има училища, детски градини, маеста за разходка и отдих, магазини, болници удобен транспорт. Локацията предлага всичко нужно за един конфортен гратски живот.

Сградата е на шест етажа и предлага разнообразие от 49 бр. апартамента, от които 42 са свободни към 08.06.2020 г. В партерният етаж има търговски площи. Местата за паркиране са предвидени изцяло в рамките на имота, разположени в подземен гараж на две нива с общо 60 бр. паркоместа.

Модерна визия – ново строителство, съчетано със съвременен архитектурен дизайн и усещане за динамичност;
Перфектна локация – локацията предлага всичко нужно за един комфортен гратски живот.;
Комфорт и функционалност на апартаментите – апартаменти с различна квадратура, практични и удобни разпределения с внимание към детайла;
Висока енергийна ефективност на сградата – звукоизолирана и топлоизолирана за нисък разход при експлоатация;
Паркоместа – към момента сградата разполага с 54 непродадени паркоместа.
За сградата и използваните материали:

Сградата е на шест етажа и предлага разнообразие от 49бр. апартамента, а в партерният етаж има търговски площи. Местата за паркиране са предвидени изцяло в рамките на имота, разположени в подземен гараж на две нива с общо 60бр. паркоместа.

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. Външните ограждащи стени. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см.

 

Покривът на сградата е плосък с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

 

Фасадата на сградата е решена като комбинация от еталбонд, HPL или биброциментови плоскости и стъкло. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс. Предвидена е дограма K?MMERLING 88 е 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм. Системата се отличава с стилен дизайн,иновативна технология с елегантни пропорции на профила,качество на изпълнение и надеждност.Постига изключителен коефицент за топлоизолация със стойността на Uf= 0,95 W/(m?K) и така отговаря на високите изисквания за икономия на енергия на пасивни къщи.Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър.

 

Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена шпакловка и замазка. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

 

Избраните асансьори са на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумни, бързи, с комфортни кабини и автоматични врати.

 

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички настилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл. 

 

До подземният паркинг се стига чрез рампа, с настилка от шлайфан бетон и браш ефект, против плъзгане. При входът е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

 

Вертикална планировка и озеленяване. Изпълнени са всички настилки по подходите към сградата, както и ажурна ограда към съседните имоти. Предвидено е озеленяване с декоративна растителност.

 

Схема на плащане:

Начало на строителството 20.06.2020 г.

Край на строителството – акт обр. 15 - 31.12.2021 г.


Резервация  на имот след заплащане на депозит
1000 евро  за двустаен  апартамент
1500 евро за  тристаен  апартамент


Плащания 
25% от сумата при подписване  на предварителен договор, като се приспада депозита
25% от сумата при готова покривна плоча над апартамент
30% от сумата при подписан акт обр.14
20% от сумата при  подписан акт обр.15

 


Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7308 - Тристаен апартамент в модерна сграда
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  ул. Габрово  №1  / район ЖП Гара/

 

назад
© 2008 - 2021 Всички права запазени — Created: izberisi.com