• Търсене на имоти

Тристаен обзаведен в затворен комплекс , Оферта №:7284

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: кк Константин и Елена
Площ: 86 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2008
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 3
Етаж: 3
Балкони: 1
Асансьор: да

10
мин.

60
мин.

20
мин.

5
мин.

10
мин.
Офертна цена: € 96 975Балинов Инвест предлага на вашето внимание стилно обзаведен тристаен апартамент, разположен на трети етаж с площ от 86 кв.м. Апартаментът има следното разпределение - дневна с трапезария с площ от 32 м2, две спални по 11 м2 и 12 м2 , баня с тоалет, килер и просторна тераса. 

Искате ли да живеете в Ботаническа градина и до морето?

Мислите ли, че това е  възможно?

Да, наистина е възможно! Купете си апартамент в жк “Ботаника“!

Местоположението на жк „Ботаника” на територията на Варненската ботаническа градина прави комплекса уникален в предлагането на близост до природата, чист въздух и здравословни условия за живот, съвсем близо до морето.

Усещането за релаксация и единение с околната среда допринася за пълноценната почивка на тези,които са избрали да живеят в това красиво природно кътче – на брега на рекичка, сред естествената красота на природата в съчетание с пъстра колекция от екзотични растения от цял свят.

Клиентите живеят   в благоустроен  престижен комплекс, създаден на място, където всичките им сетива могат да се наслаждават на очарованието на обкръжаващата комплекса природа – на тихото ромолене на рекичката, на зеленината, на аромата на растенията в ботаническата градина, на нежния полъх на вятъра и невероятния вкус на живот от най-висок стандарт.

Същевременно ресторантите, плажът и множеството туристически атракции на к.к. ‘Св. Св. Константин и Елена’ се намират само на 10 минути пеш. Достъпът до тях е лесен и удобен, a центърът на гр.Варна е само на 7 км.

Частният паркинг на комплекса, безупречните мерки за сигурност и нощната охрана са гаранция, че близостта на тези атракции няма да нарушава спокойствието на жителите на „Ботаника”.

Комплексът е изграден на терен с големина 5833  м2, и се състои от 3 жилищни сгради (A,B и G), включващи 103 апартамента с една и две спални с площ от 56  м2 до 131  м2, както и гаражи и парко места.

Басейнът с осигурен е спасител.

Комплексът е напълно озеленен.

Осигурен е безплатен достъп до територията на Ботаническата градина(360 000м2), която предоставя възможност за пълноценен отдих сред живата природа.


Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7284 - Тристаен обзаведен в затворен комплекс
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  бул. Мария Луиза  №18

 

назад
© 2008 - 2020 Всички права запазени — Created: izberisi.com