• Търсене на имоти

Тристаен луксозен с морска панорама, Оферта №:7051

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Траката
Площ: 100 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2016
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Обзавеждане: Със
Етаж: 3
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

5
мин.

2
мин.

2
мин.
Офертна цена: При запитване



Проектът е разполoжен в крайградска зона с нискоетажно жилищно застрояване близо до морския бряг. Имотът се е ползвал като газостанция, но качествата му – добро местоположение и лесен достъп, леко наклонен терен с южно изложение и красивата гледка към морето, го правят атрактивен за жилищно строителство. 
Имотът е с триъгълна форма и сградата е разположена в най-широката част, обърната на юг, за да има максимален фронт към гледката и морето. По този начин се оформят 2 зони на двора – северна, която се ползва за паркинг, и южна, в която обитателите ползват озеленен покрив над подземния гараж и басейн.
Основната идея е сградата да се възползва максимално от гледката, затова във всички апартаменти дневната зона е ориентирана към морето и е с големи прозорци, а по цялата южна фасада са разположени тераси със стъклени парапети. Останалите фасади, които гледат към околните улици и съседните сгради, са с по-малки прозорци. Различната функция на помещенията – спални, бани и стълбище, предопределят и различната големина на тези прозорци. Това, заедно с повтарящия се модул от различни елементи на фасадната облицовка, завъртяни на 90° един спрямо друг, създава характерния облик на сградата. Използваните материали са HPL плоскости Trespa и минерална мазилка. 
Сградата се състои от 5 етажа с 16 апартамента. На първия етаж апартаментите са с пряк достъп до двора, а на последния са с големи покривни тераси. На подземно ниво остават складови помещения, гараж и спа-център за обитателите на сградата със сауна. 

Апартаментът се състои от хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна.  
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7051 - Тристаен луксозен с морска панорама
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  бул. Мария Луиза  №18

 





назад
© 2008 - 2020 Всички права запазени — Created: izberisi.com