• Търсене на имоти

Панорамно студио в луксозна сграда, Оферта №:7013

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 48 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Дограмата: PVC
Стаи: 1
Балкони: 1
Изглед: Към Море
Изложение: юг

10
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 51 500
БЕЗ КОМИСИОН 
Апартамент 7:  намира се на кота 0 - терен. Обща застроена площ 60,99 м2, от които чиста застроена площ  55,45 м2, площ на общи части – 5,54 м2. Жилището се състои от просторна днесва с трапезария и кухненски тракт (35,00м2) , WC (4,42м2), южно изложение и самостоятелна веранда над нивото на терена с усвоена площ 14,50м2 (размери 2,10м х 6,90м). Стаите могат да обединени в една или по друга начин в зависимост от желанието на собственика. Студиото е със самостоятелен вход.

Цена: 62 500 евро

 

Апртамент 8: намира се на кота 0 - терен. Обща застроена площ 48,07 м2, от които чиста застроена площ 43,71 м2, площ на общи части – 4,36 м2. Жилището се състои от две стаи, WC (4,16 м2) и веранда 1,96 м2. Стаите могат да обединени в една или по друга начин в зависимост от желанието на собственика. Студиото е със самостоятелен вход.

Цена: 51 500 евроРайонът е околоградски с много зеленина и чист въздух ( надморска височина 165м над градската част на Варна), отпред морски пейзаж, назад борова гора. Съгласно одобреният ОУП на гр. Варна, жилищната сграда няма да бъде засенчена от други обекти, защото теренът е с голяма денивелация и пред него е предвидено изграждане на площи за озеленяване и инженерна инфраструктура.

Сградата е изградена с масивна железо-бетонна конструкция с високо ефективни тухлени стени Winer Berger, отговаряща на най-високите противоземетръсни стандарти.

Основната фасада е с южно изложение. Сигурен и удобен достъп по кратък бетонов път.

Осигурени са всички комуникации (с новоизградена инфраструктура):  градски водопровод и канализация, електрозахранване от Енерго про, природен газ, оптичен интернет, кабелна и сателитна телевизия, телефон. Висока степен на сигурност:  контролиран достъп с безконтактна карта/жетон и видеодомофонна система. Осигурена е възможност за електронна охрана и външна система за видеонаблюдение. Изградени са дренажна система за отвеждане на подпочвените води и система за отвеждане на дъждовните води.  Предвидена е система за автоматично напояване на зелените площи в двора. На северната фасада встрани от стълбищната клетка са предвидени технологични площадки закрити с алуминиеви жалузи за инсталиране на отоплителната и климатизационна техника, с което е осигурена възможност за запазване на елегантния вид на всички фасади на сградата.

Предвидена е възможност за икономично енерго-ефективно отопление/климатизация с външно дистанционно управление. Персонална система за аспирация (с висок дебит) на кухненския тракт на всеки апартамент. Осигурен закрит паркинг за 5 автомобила в партерния етаж.

Осигурен е достъп през втори (заден) вход на сградата откъм вътрешния двор с 5 открити паркоместа и автоматична портална врата. Пред сградата е предвидена възможност за осигуряване на допълнителни паркоместа за гости.

За осигуряване на търсения лукс и комфорт, сградата е изпълнена с повишени показатели за енергийна ефективност с цел осигуряване на икономична и комфортна експлоатация: висококачествена дограма с трислоен стъклопакет, 8 и 10 см XPS изолация на цялата сграда, вкл. и на основите, 16см изолация на покривните елементи, в т.ч. и на терасите.

Предвиден е монтаж на висококачествени интериорни врати с възможност за надграждане по желание на клиента.

Предлагаме съдействие при нужда от осигуряване на ипотечен кредит, както и възможност за договаряне на гъвкав начин за плащане съгласно етапите на строителство. 


Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7013 - Панорамно студио в луксозна сграда
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: Само при запитване
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 
Офис сграда "Ауто Гуми Център "ет.2 офис 6  / до бензиностанция Шел Трошево/ 

 

назад
© 2008 - 2019 Всички права запазени — Created: izberisi.com