• Търсене на имоти

Панорамен апартамент с три спални , Оферта №:7012

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 141 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Стаи: 4
Етаж: 3
Балкони: 2
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

15
мин.

40
мин.

25
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 179 000
БЕЗ КОМИСИОН
Aпартамент 6L: Намира се на 3ти (трети) надпартерен етаж. Жилището е три-спално, проектирано с изключително ефективно използване на застроената площ в съответствие със съвременните тенденции. Обща застроена площ 141,13 м2, от които чиста застроена площ 127,34 м2, площ на общи части – 13,79 м2. 

Разпределение на апартамента:  просторна дневна с кухненски тракт (34,00 м2), две допълнителни помещения (детски) спални или спалня и кабинет (11,10м2 и 9,38 м2), родителска спалня (12,46 м2) със собствен дрешник (3,90 м2) и собствен санитарен възел ( баня и тоалетна (5,62м2), гардеробно помещение/килер (4,86 м2), втори санитарен възел (баня и тоалетна – мокро помещение с възможност за инсталиране на пералня и сушилня), просторен южен балкон и една тераса на изток към родителската спалня.

Изложение: юг и изток.

Панорамни френски прозорци, всички осигуряващи  перфектна 180о гледка към морето и града

Апартаментът ще бъде изпълнен по БДС.

Цена: 179 000 евро


Районът е околоградски с много зеленина и чист въздух ( надморска височина 165м над градската част на Варна), отпред морски пейзаж, назад борова гора. Съгласно одобреният ОУП на гр. Варна, жилищната сграда няма да бъде засенчена от други обекти, защото теренът е с голяма денивелация и пред него е предвидено изграждане на площи за озеленяване и инженерна инфраструктура.

Сградата е изградена с масивна железо-бетонна конструкция с високо ефективни тухлени стени Winer Berger, отговаряща на най-високите противоземетръсни стандарти.

Основната фасада е с южно изложение. Сигурен и удобен достъп по кратък бетонов път.

Осигурени са всички комуникации (с новоизградена инфраструктура):  градски водопровод и канализация, електрозахранване от Енерго про, природен газ, оптичен интернет, кабелна и сателитна телевизия, телефон. Висока степен на сигурност:  контролиран достъп с безконтактна карта/жетон и видеодомофонна система. Осигурена е възможност за електронна охрана и външна система за видеонаблюдение. Изградени са дренажна система за отвеждане на подпочвените води и система за отвеждане на дъждовните води.  Предвидена е система за автоматично напояване на зелените площи в двора. На северната фасада встрани от стълбищната клетка са предвидени технологични площадки закрити с алуминиеви жалузи за инсталиране на отоплителната и климатизационна техника, с което е осигурена възможност за запазване на елегантния вид на всички фасади на сградата.

Предвидена е възможност за икономично енерго-ефективно отопление/климатизация с външно дистанционно управление. Персонална система за аспирация (с висок дебит) на кухненския тракт на всеки апартамент. Осигурен закрит паркинг за 5 автомобила в партерния етаж.

Осигурен е достъп през втори (заден) вход на сградата откъм вътрешния двор с 5 открити паркоместа и автоматична портална врата. Пред сградата е предвидена възможност за осигуряване на допълнителни паркоместа за гости.

За осигуряване на търсения лукс и комфорт, сградата е изпълнена с повишени показатели за енергийна ефективност с цел осигуряване на икономична и комфортна експлоатация: висококачествена дограма с трислоен стъклопакет, 8 и 10 см XPS изолация на цялата сграда, вкл. и на основите, 16см изолация на покривните елементи, в т.ч. и на терасите.

Предвиден е монтаж на висококачествени интериорни врати с възможност за надграждане по желание на клиента.

Предлагаме съдействие при нужда от осигуряване на ипотечен кредит, както и възможност за договаряне на гъвкав начин за плащане съгласно етапите на строителство. 
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:7012 - Панорамен апартамент с три спални
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: Само при запитване
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 
Офис сграда "Ауто Гуми Център "ет.2 офис 6  / до бензиностанция Шел Трошево/ 

 

назад
© 2008 - 2019 Всички права запазени — Created: izberisi.com