• Търсене на имоти

Двустайни апартаменти в строеж, Оферта №:6839

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Младост
Площ: 62 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Дограмата: PVC
Етаж: 4
Балкони: 1
Асансьор: да

15
мин.

0
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 42 800
БЕЗ КОМИСИОНЦени от строител с 0% комисион. Предлагаме над 50 сгради готови и в строеж в град Варна. 
Предлагаме двустайни и тристайни жилища цена 650 евро на м2 по БДС. 
Комфортният и бърз достъп до жилищата във входове 1 и 3 е осигурен с луксозен асансьор на испанската компания ORONA, а в във вход 2 са предвидени два броя. 
Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени мазилка; под замазка с положена шумоизолация; дограма седемкамерна дървесен цвят, четирисезонен стъклопакет с възможност за поставяне на троен стъклопакет, тераси и общи части италиански гранитогрес, минерална мазилка, парапети и осветителни тела, изградени ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици, блиндирана входна врата. 
Асансьорите са електрически със скорост 1 метър в секунда, значително по-бързи от хидравличните, с дизайн клас EXTRA и отговарят на новия регламент EN81-20/50. 
Гранитогресът, който сме подбрали за общите части и терасите е на доказаната във времето със своето качество и красива визия италианска фабрика Imola ceramica. Плочите са с дебелина 10, 5 мм и са Full body. Гранитогресът Full body е съставен от хомогенна маса, което не позволява отлюспване на най-горния финишен слой на плочата под въздействието на лоши метеорологични условия. Освен това за разлика от масово използваните нехомогенни плочи, той е изключително устойчив на триене и абразия дори при много интензивна експлоатация. 
Дограма и стъклопакет
Седемкамерна PVC дограма в дървесен цвят с дебелина 85 мм, която позволява полагането на двоен стъклопакет с дебелина 32 мм /обичайно се полага стъклопакет с дебелина 24 мм/ и троен стъклопакет 44 мм. Коефициент на топлопреминаване на профила UF 0. 81 W/m2K. 
Стъклопакетът, който сме заложили ще бъде двоен с дебелина 32 мм, 4 + 4 мм, като външното е четирисезонно стъкло (през лятото не пропуска топлина вътре, а зимата не изпуска топлина навън) с коефициент на топлопреминаване 1. 1 W/m2K и шумоизолация 30 dB. При желание от клиента, срещу доплащане може да се постави троен стъклопакет, който в зависимост от избора на вида стъкло може да стане с коефициент на топлопреминаване до 0. 6 W/m2K и шумоизолация 38 dB, при което топлопреминаването се подобрява почти двойно, а шумът се намалява с над 90%. 
Оригиналните австрийски тухли Porotherm 25 N+F са керамични блокове с вертикални кухини за защитена зидария с нут.
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6839 - Двустайни апартаменти в строеж
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 ет.2 офис 6  / до бензиностанция Шел Трошево/
 
Телефон за връзка: +359 89 66 111 77
Пишете ни на:          office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2018 Всички права запазени — Created: izberisi.com