• Търсене на имоти

Двустайни апартаменти в строеж, Оферта №:6779

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Трошево
Площ: 55 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Етаж: 3
Балкони: 1
Асансьор: да

20
мин.

25
мин.

15
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 35 300Проектът на сградата е съобразен с най-съвременните изисквания за модерно и надеждно жилищно строителство и предлага голямо разнообразие от различни по вид, големина и разположение апартаменти. В него са вложени качествени материали, които ще осигурят продължителна експолатация без да се налагат ремонти или подобрения. Сградата ще е построена по всички национални и европейски изисквания и норми и въведена в експлоатация до края на 2019г.

В сградата са проектирани 59 апартамента, 18 ателиета разпределени в два входа , с общ подземен паркинг,а партерните два етажа са предвидена за банков офис, магазин за хранителни стоки, фризьорски салон, дрогерия и кафе – бар.

Това прави изборът на жилище в сгадата изключително удачен за млади семейства , които ценят времето си и държат на комфорта и функционалността на дома, в който живеят. Удобството, което жилищната сграда предлага по отношение на близостта на всички тези обекти ще облекчи живота в забързаното Ви ежедневие и ще Ви спести време, което можете да прекарате с любимите си хора.

Нашето желаени е да Ви предоставим максимален комфорт в избраното от вас жилище, в един от най-новите ни проекти и да Ви осигурим спокойствие и сигурност. С нашето предложение, домът Ви наистина ще се превърне във Ваша крепост, място, в което ще намерите домашен уют и винаги с удоволствие ще се връщате.

С бурното развитие на жилищното строителство във Варна и голямото предлагане на различни по тип жилища, изборът на клиента става все по-труден и в същото време много по-отговорен. Ние Ви предлагаме оптималния вариант за Ваш дом в третия по големина град на страната, който съчетава в себе си качество, безупречно разположение, конкурентност и ликвидност. Това е издеалният вариант за градски тип имот, който независимо от начина си на използване много бързо възвръща инвестираните в него средства и може да задоволи всеки вкус.

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6779 - Двустайни апартаменти в строеж
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 ет.2 офис 6     
/ до бензиностанция Шел  кв.Трошево/
 

назад
© 2008 - 2018 Всички права запазени — Created: izberisi.com