• Търсене на имоти

Комплекс от многофамилни къщи, Оферта №:6502

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Аспарухово
Площ: 102 кв.м.
Година на построяване: 2017
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 4
Балкони: 2
Изглед: Към Море

5
мин.

30
мин.

15
мин.

2
мин.

2
мин.
Офертна цена: € 94 884
БЕЗ КОМИСИОНКомплекс от многофамилни къщи „ЗЕЛЕНИКА“ се изгражда в самото начало на с.о.“Зеленика“ на километър след кв.Аспарухово, с директен достъп от пътя Аспарухово – Галата, и се състои от пет многофамилни къщи в общ богато озеленен двор от над 4500 кв.м. с басейн, паркоместа за всички жилища, зони за отдих, барбекю, и др. 

Основната идея на комплекса е изграждане на фамилни жилища в зелена среда, максимално доближаващи се до усещането за живеене в къща, същевременно ползвайки се от общата инфраструктура. Високото качество на влаганите материали и изпълнение предопределят ниските енергийни разходи в дългосрочен план и устойчивостта на инвестицията.

В цената на всяко жилище са включени и не се заплащат отделно идеалната част от дворното място с подобренията – басейн, зелени площи, теренни тераси, складове и др., едно или две паркоместа. Степен на завършеност на жилищата: изцяло завършени всички общи части, вкл.двор и басейн, монтиран соларен панел и тръбен път до тапа, монтирани стойки и тръбен път за климатици, ВиК инсталация до тапа, електроинсталация, вкл. оптични TV и интернет завършена с монтирани ключове, контакти и розетки, мокри помещения мазилка и замазка, стени подготвени за боядисване, подове подготвени за полагане на подово покритие, монтирани интериорни врати. Възможно завършване „до ключ“, вкл. обзавеждане по допълнително споразумение.

Възможни всякакви схеми на разплащане, включително и след въвеждане в експлоатация /Акт 16/.

Разходно-покривна такса за поддръжа не повече от 0.80 лв. на кв.м. месечно. Всички цени са с включен ДДС. 

Материали:

Дограма Reinerplast Linea Optima

Иновативната конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. Системата LINEA OPTIMA на REINER Plast е подходяща за така наречените ПАСИВНИ КЪЩИ!

Обков Сигения

Качественият Обков Сигения за прозорци е много важен за цялостния комфорт в дома. Той заедно с максималната сигурност и безопасност са основните приоритети на всички обитатели.

ТРОЕН СТЪКЛОПАКЕТ

Специално стъкло четири сезона – обикновено – нискоемисийно, 44 мм, газ аргон.

В този случай соларният фактор пада под 42%, а коеф. на топлопреминаване е по-нисък от 1.0 W/m?K. Тези стойности на топлоизолация на стъклопакета покриват изискванията, които се поставят при изграждането на т.н. "пасивни къщи".


Прозорецът-балкон VELUX Cabrio®

Прозорецът-балкон VELUX Cabrio® се отваря за секунди, за да отвори мансардата към слънцето и света навън. Иновативният балкон добавя въздух, светлина и страхотна гледка към Вашия дом. Чудесен начин да добавите стойност и ефект към жилището.Слънчеви колектори с цял селективен меден абсорбер (FULL PLATE), серия FPS - "HELIONAL" 

Подходящи за осигурявне на битова гореща вода за:
- дома; хотели (от малки семейни къщи за настаняване на гости до огромни комплекси);
- производствени предприятия; обществени и административни сгради;
- училища; детски градини; болници; санаториуми;
- SPA - центрове; домове за медико-социални грижи;
За подгряване и поддържане на температурата на плувни басейни.


Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6502 - Комплекс от многофамилни къщи
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна, Гаров площад "Славейков" № 4 а
Телефони за връзка:  + 359 52 608 111           +359 896 611 177
Пишете ни на:  office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com