• Търсене на имоти

Панорамен двустаен под Операта, Оферта №:6461

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Център
Площ: 70 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2017
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Етаж: 4
Балкони: 1
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: юг

5
мин.

15
мин.

1
мин.

1
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 66 000Панорамен двустаен апартамент намиращ се под Операта в гр.Варна. Състоящ се от антре, килер, баня с тоалетна, спалня, дневна бокс и балкон. Издава се по БДС. Опция за гараж.
Жилищна сграда Yupnaz се намира в един от най-комуникативните райони на гр.Варна, ул.Крали Марко 9. На минути пешеходно разстояние от Морска градина, Централен плаж, Опера, Централна пешеходна зона и др. В близост до училища и детски градини. Жилищна сграда Yupnaz е съчетание от удобна локация и проект с модерна визия, изграден с най-добрите на пазара продукти и технологии. Архитектурата е модерна и съвременна, създаваща облик на запомнящ се силует на сградата.
Жилищна сграда Yupnaz е изградена от два входа. Вход А е с достъп от ул. Крали Марко, вход Б е с достъп от ул.Козлодуй. Сградата разполага с двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, мезонети и офиси, като част от апартаментите са с морска панорама Предимство на жилищната сграда е, че разполага със закрити паркоместа на три нива. С цел осигуряване на комфорта на живущите в сградата, има изградена директна връзка на подземните паркоместа с жилищната част, посредством асансьори и стълбищни клетки.
Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна. За външни и вътрешни стени се използват тухли WIENERBERGER. Жилищна сграда Yupnaz се отличава с висока степен на енергийна ефективност. За постигането й полагаме външна изолация от каменна вата ROCKWOOL. Освен топлинна ефективност, тази изолация осигурява и други предимства, като най-висок клас пожароустойчивост,изключителна звукова изолация, водоустойчивост и др. Друг съществен фактор за енергийна ефективност е дограмата и прозоречните системи. Дограмата на сградата е шест камерна REHAU GENEO MD. С профилната система GENEO се намаляват загубите на енергия с до 76%. В комбинация с троен изолационен стъклопакет 44 мм сънерджи, бяло КА флуатно стъкло.
Фасадата се изгражда с висококачествени австрийски плоскости HPL FUNDERMAX, имащи отлична защита срещу атмосферните условия. Тези плоскости допринасят за постигане на стойности за нискоенергийни сгради. Една от стъпките, които използваме да направим покрива на сградата вечен е хидроизолацията. Ние използваме мембранна система MAPEPLAN от MAPEI. С фабрични отдушници за дишане на мембраната. Освен надеждната хидроизолация, в системата вградихме и качествена топлоизолация с дебелина 12 см. Настилката е поставена върху дистанционери ( система декинг ).
ЛУКСОЗЕН ДОМ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ!
Премахни офертата от "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6461 - Панорамен двустаен под Операта
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  площад "Славейков" № 4 а
Телефон за връзка офис:  + 359 52 608 111   
Пишете ни на:  office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2018 Всички права запазени — Created: izberisi.com