• Търсене на имоти

ЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС , Оферта №:6412

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Гранд Мол
Площ: 140 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2018
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Стаи: 4
Етаж: 7
Балкони: 2
Асансьор: да
Изложение: юг

10
мин.

15
мин.

10
мин.

1
мин.

5
мин.
Офертна цена: € 126 575
БЕЗ КОМИСИОНЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС  

Концепцията на жилищния комплекс е подчинена на идеята за Меандъра - разпространен в древността геометричен орнамент във вид на линии, пречупващи се под прав ъгъл и многократно повтарящи се в ред. Абстрактен в същността си, орнаментът придава характерен геометричен акцент и въздействие. Той символизира законите на природата, нейната цикличност и възпроизводство. Меандърът стои еднакво добре в графичен и пластичен (триизмерен) вид. Името „Mеандър“ произлиза от античното наименование на реката Меандро, чието речно корито представлява поредица безкрайни витиевати завои. Меандърът е елемент, който се използва периодично през епохите - през римската, византийската, класицизма, викторианската, Ар деко.

Вдъхновени от силното въздействие на Меандъра, проектирахме разпознаваем и запомнящ се жилищен комплекс, подчинен на яснотата и чистотата на геометричната форма. Всички апартаменти имат благоприятно изложение. Само 18% от фасадните стени са изложени на север. Всяко друго градоустройствено решение би увеличало многократно процента на жилищата със северно, североизточно и северозападно изложение.
Създадохме съвременен архитектурен ансамбъл от шест сгради, обединени в богата паркова среда с добре обмислена и организирана инфраструктура. Декоративната водна площ в центъра на композицията е продължение на идеята за уникалния природен феномен ¬ Меандър. 

Спокойствие, сигурност и хармонична жизнена среда в централната част на града.

Шест жилищни сгради, потънали в зеленина и уют. С денонощна охрана и ограничен достъп. 

Просторни жилища с реални размери на помещенията. Всички те - с благоприятно географско разположение. Паркоместа, достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола. 

Жилищният комплекс е разположен на 5 минути с кола или на 2 спирки с удобния обществен транспорт от Катедралния храм "Свето Успение Богородично".

На 5 минути пеша от най-големите търговски центрове в града, от стадион, спортни площадки, училища и детски градини.

Концепцията на жилищния комплекс е подчинена на философията на Меандъра. Разпространеният в древността геометричен орнамент във вид на линии, пречупващи се под прав ъгъл и многократно повтарящи се в ред,  символизира законите на природата, нейната цикличност и възпроизводство.  

ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ

Жилищен комплекс на площ от 12 декара, от които са застроени само 2,5 декара. Останалите 7,5 декара са зелени и водни площи, детска площадка.

·         С контролиран достъп;

·         24 часа видеонаблюдение и жива охрана;

·         Водни площи и детска площадка в комплекса;

·         334 паркоместа - 199 подземни паркоместа, 135 открити паркоместа.

Спазени са всички показатели на застрояване, предвидени в ПУП. Kато разработката не цели количествено, а качествено застрояване.

Създаден е модерен ансамбъл от жилищни сгради за целогодишно обитаване, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Разработката предлага сгради с висококачествен дизайн и функционалност, ситуирани сред богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Спазени са всички показатели на застрояване, предвидени в Подробния устройствен план, като разработката не цели количествено, а качествено застрояване.
• Създаден е модерен ансамбъл от жилищни сгради за целогодишно обитаване, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.
• Разработката предлага сгради с висококачествен дизайн и функционалност, ситуирани в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване.
• Проектът дава реална възможност да бъде реализиран поетапно, при необходимост – от един до шест етапа на строителство, без това да понижава комфорта на вече реализираните сгради.
• Минимална плътност на застрояване – само 20%, което дава възможност за голяма площ за озеленяване.
• Предвиден е централен вътрешен двор, преливащ в парк, богато озеленен и благоустроен с детски площадки, водни площи и зони за отдих и рекреация.
• Обслужващите площи на комплекса са ситуирани в близост до входа, за да се намали рискът от пренаселване на комплекса с външни посетители и да се осигури по-добър комфорт на живот.
• Разработката отговаря на изискванията за достъпна среда.
• Правоъгълна функционална схема, отговаряща максимално на съвременните изисквания за обитаване. 
• Всички апартаменти са проектирани с благоприятно изложение и са със статут на жилище.
• Максимално унифициране на сградите (блоковете), което води до по-добър архитектурен ансамбъл и композиция.
• Постигане на ниска себестойност при проектиране и строителство, поради еднаквостта на жилищните модули.
• Осигуряване на паркирането по периферията на имота и в подземен паркинг, без това да нарушава комфорта на обитаване.
• Постигане на съвременен дизайн на сградите с достъпни материали и форми. 

Жилищният комплекс се състои от 6 еднакви сгради с по един вход и с по девет надземни етажа

В тях са разположени 235 апартамента:
44 с една спалня
162 с две спални
29 с три спални 

Апартаментите се предлагат завършени по БДС, като предлагаме опция за завършване на апартаментите до ключ. 

ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД

Всеки собственик на имот в комплекса е длъжен да спазва Правилника за вътрешния ред, който да осигури спокойно и хармонично съжителство на обитателите на „Лабиринт“. Убедени сме, че само чрез ясни правила и ред ще осигурим на бъдещите ни клиенти необходимото високо качество на живот.

Според правилата, залегнали в Договора за управление и поддръжка,  всеки обитател е задължен да поддържа чистотата и реда в общите части на всяка сграда в комплекса, да опазва имуществото в общите части, както и да изнася битовите си отпадъци на определените за това места извън  комплекса. А също:

При извършване на строителни и ремонтни работи в собствения си обект да не допуска увреждане или замърсяване на общите части на отделна сграда или комплекса, както и да отстранява всички последици от такива дейности.

Да не извършва дейности в своя обект или в части от него, с които да изменя помещения, пространства или части от него, предназначени за общо ползване, както и да не нарушава архитектурния вид, носимоспособността, устойчивостта на строителната конструкция, фасади, топло и хидроизолации, пожарната безопасност или безопасното ползване на всяка сграда.

Да не поставя собствени вещи или устройства в Общите части, да не блокира пожарните кранове, коридорите, проходите, стълбищните клетки, резервните изходи и балкони.

Да не допуска малолетни и непълнолетни членове на неговото семейство или временно пребиваващи в обекта му лица да извършват действия, които нарушават установените правила за вътрешния ред или водят до нанасяне на повреди в общите части на сградата.

Забраняват се  извършването на производствени дейности и ремонтни работи, които нарушават спокойствието на останалите обитатели, във времето от 22 до 8 ч. сутринта и от 14 до 16 ч. следобед.             

Собствениците нямат право да инсталират каквито и да били конструкции, устройства и съоръжения по фасадните стени.

Те не могат да складират вещи и да сушат дрехи, поставени над нивото на парапета на балконите на сградата. А също да изтупват килими, дрехи, спално бельо и други от балконите и прозорците.

На обитателите на комплекса е забранено да приютяват бездомни кучета или други животни във входовете, стълбищните площадки и другите общи части на сградите, а също и да оставят своите домашни любимци без надзор и без необходимите предпазни средства (каишки, намордници и други). Те трябва да ги ваксинират с всички изискуеми ваксини и да спазват всички предпазни мерки, мерки за хигиена, включително и почистване на общите части от сградата.

В името на спокойствието и сигурността живущите в „Лабиринт“ нямат право да изливат вода и да изхвърлят отпадъци, както и да отвеждат директно дим и газове през прозорците, балконите и стълбищата на сградите.

Забранено е поставянето на табели, графични знаци, реклами, съобщения, плакати, картини и други подобни по фасадата на сградата.

За поддръжката на общите части всеки от собствениците заплаща месечно 0.65 лева за всеки квадратен метър от имота си.

СГРАДИТЕ

Спазени са всички показатели на застрояване, предвидени в ПУП, като разработката не цели количествено, а качествено застрояване. Създаден е модерен ансамбъл от жилищни сгради, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ

Жилищен комплекс се състои от 6 еднакви сгради с по един вход и с по девет надземни етажа - с висококачествен дизайн и функционалност. В тях са разположени 235 апартамента, които се предлагат завършени по БДС, с опция за завършване до ключ.

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6412 - ЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС
Офертата е публикувана от
Име: Валентин Давидов
Тел: 0877116065
e-mail: davidov@balinovinvest.com

Заповядайте на адрес. :

Телефон за връзка: 

+ 359 52 608 111

+359 896 611 177


Пишете ни на:  office@balinovinvest.com


назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com