• Търсене на имоти

Aпартамент по БДС , Оферта №:6402

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Колхозен пазар
Площ: 120 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2018
Дограмата: PVC
Етаж: 7
Балкони: 1
Асансьор: да
Изложение: юг

15
мин.

20
мин.

10
мин.

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: При запитване
БЕЗ КОМИСИОНПредлагаме уютни жилищa тих и спокоен район на град Варна
със следните предимства:
- Отлична комуникационна и транспортна достъпност; 
- Тихо и спокойно място; 
- Добре развита инфраструктура - училище, детска градина са срещу сградата , магазини, супермаркети, автобусни спирки, паркинги; 
- Нова жилищна сграда, при строителството са използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество; 
Местоположение
Сградата се намира в град Варна , 15 минути пеша от Катедралата и централна поща. 
Района е с добре изградена инфраструктура: магазини, ресторанти, супермаркети и нощни клубове. В района има 3 училища, детски градини, парк, детски площадки, редовен градски транспорт. Само на  пет минути от комплекса е Кохозния пазар, където могат да се купят евтини и пресни плодове и зеленчуци, месо и риба. Апартаментите в района се ползват с голямо търсене при отдаването им под наем и продажбата им. 
Предимства на Варна
Варна - морската столица на България. Той е трети по големина град след София и Пловдив. 
Варна е привлекателна от инвестиционна гледна точка поради бързото си развитие през последните години, което доведе до подобряване на градската инфраструктура и повлия на качеството на живот на местното население. Морската градина отличителна забележителност и любимо място на жителите и гостите на града. В допълнение, бе ремонтирана и централната пешеходна зона на града и плажната алея, оптимизиран общественият транспорт, бяха изградени велоалеи и се подобри пътната инфраструктура. 
Сградата е с един вход и асансьор, гарантиращи комфорта и спокойствието на живущите. С разгърата застроена площ от 2400 кв. м. , сградата има партерен и 9 жилищни етажа. На партерния етаж ще бъдат разположени 5 гаража, на жилищните етажи са обособени два кабинета, 17 двустайни апартамента с една спалня, 8 тристайни апартамента с две спални и 2 мезонета с по 3 спални. 
Изложението на сградата е юго - изток което, от апартаментите на по високите ще е открива прекрасна гледка към морето, залива и Аспаруховият мост. Детската градина пред сградата гарантира, че нищо не ще закрие простора пред сградата. Във вътрешения двор, който ще бъде красиво озеленен, ще има 10 паркоместа. Апартаментите в сградата са изключително разнообразни от една страна заради различни им изложения и от друга страна заради техните разпределения. Разработени са няколко типа апартаменти, различни както по площ от компактни до просторни, така и по разпределение на помещенията. 
Комплексът е с модерна визия - фасада с минерална мазилка в пастелни тонове, с висококачествена топлоизолация и дограма, осигуряващи висока енергийна ефективност и в съответствие с всички строителни норми и стандарти. Общите части на сградата ще бъдат стилно изпълнени с подови покрития от гранитогрес. Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша.Допълнителна информация
Ценова листа
 Архитектурни планове на цялата сграда
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6402 -
Офертата е публикувана от
Име: Снежина Желязкова
Тел: 0899144223
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 ет.2 офис 6  / до бензиностанция Шел Трошево/
 
Телефон за връзка: +359 896611177
Пишете ни на:          office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2018 Всички права запазени — Created: izberisi.com