• Търсене на имоти

Комплекс „Бриз Панорама”, Оферта №:6364

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 66 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2017
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Етаж: 2
Балкони: 1
Асансьор: да

10
мин.

0
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 44 000
БЕЗ КОМИСИОНЖилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се намира на ул. „Сирма войвода” №3, ж.к. Бриз в гр. Варна.

Комплексът се състои от: Жилищна сграда със ЗП – 1100 кв. м., разположена в парцел – 3200 кв. м.; дворно място – 2100 кв. м.: с богато озеленяване и вътрешен двор – 1400 кв. м. без достъп на автомобили. Във вътрешния двор са ситуирани – мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.

Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама дори от по-ниските етажи.

Жилищната сграда е с общо РЗП 15000 кв. м., от които 10500 кв. м. – надземно. Тя се състои от 10 етажа и 2 сутеренни нива с изби, гаражи и закрити паркоместа.

Общият брой на апартаментите е 114, разположени в три секции:

  • Вход 1 – 29 бр. апартаменти
  • Вход 2 – 52 бр. апартаменти
  • Вход 3 – 33 бр. апартаменти
  • Двустайни апартаменти - 37 бр. със ЗП от 49 кв. м. до 56 кв.м.
  • Тристайни апартаменти – 64 бр. със ЗП от 70 кв. м. до 151 кв. м.
  • Четиристайни апартаменти – 13 бр. със ЗП от 111 кв. м. до 220 кв. м

Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата, които включват 117 бр. закрити паркоместа, 3 бр. гаражи и 33 бр. изби.

Всички изложения на апартаментите са благоприятни, никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока чист Север.

Комфортният и бърз достъп до жилищата е осигурен с по два луксозни асансьори във всеки от жилищните входове.

Сградата ще се водоснабдява едновременно от два различни клона на градската мрежа на ВиК – Варна, което изключва липсата на вода при авария.

Комплексът е от затворен тип: достъпът до жилищните входове и дворното пространство е ограничен, предвидени са СОТ и видео наблюдение. За осигуряване на чувство за безопасност на живущите ще бъдат остъклени терасите на жилищата, които са на височина по-ниска от 4 метра от прилежащия терен.

За максимален комфорт, изобилие от топла вода и гарантирано ниски сметки за отопление и готвене е предвидена битова газификация с природен газ.

Всички бъдещи собственици ще прекарват пълноценно и приятно своето свободно време – в съзерцание на прекрасната гледка, в уюта на газовата камина в снежните зимни дни или в развлечение и спорт във вътрешния двор с богато озеленяване, детска площадка, спортно игрище и беседка с барбекю.

За построяването на сграда БРИЗ ПАНОРАМА са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Weber, луксозни асансьори, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени парапети.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени – гипсова мазилка и шпакловка; под – замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици и газификация, блиндирана входна врата.

Останалото оставяме на въображението и личните предпочитания на всеки бъдещ собственик.

При желание на клиентите, можем да осигурим завършване до ключ, включително с мебелировка, по ваш избор, от наши партньори.

Предлагаме гъвкави схеми за заплащане, съобразени с възможностите на купувачите. Клиентите, които закупят жилище до 31 Март 2017 г., според големината на апартамента, получават отстъпка между 5 000 и 20 000 евро от посочените цени и освен това в зависимост от начина на плащане във времето могат да получат още до 10% отстъпка.

„Бриз“ е един от най – новите и динамично развиващите се жилищни квартали в града.

Безспорни предимства на района са близостта до Морската градина, курортните комплекси, както и великолепната морска панорама откриваща се дори от по-ниските етажи на сградите тук.

В близост до Комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се намират: най-големият диагностично - лечебен и консултативен университетски болничен комплекс в Североизточна България, обслужващ население от цялата страна – МБАЛ Св. Марина, Технически университет – Варна, 3 гимназии, 3 хипермаркети: Пикадили, Била и скоро - Кауфланд, 4 хотели, новоизграждащия се стадион Варна, Търговски център Пикадили парк, банки, ресторанти. Районът е с удобни транспортни връзки до центъра на града и туристическите комплекси. Кварталът е обслужван от 13 автобусни и 1 тролейна линии на градския транспорт.

По проект „Интегриран градски транспорт на Варна” се изгражда велоалея, която свързва центъра с гимназиите в квартала и бърза автобусна линия, която да свърже квартал „Бриз" с квартал „Владислав Варненчик".

В сърцето на квартала е внушителния Парк - паметник на българо - съветската дружба, предлагащ спираща дъха панорама към морето и е привлекателно място за разходка и спорт.


Дата на започване на строежа:м. Април 2017
Дата на завършване на строежа:м. Юни 2018 г.
 


Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6364 - Комплекс „Бриз Панорама”
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com

Заповядайте на адрес. :

Телефон за връзка: 

+ 359 52 608 111

+359 896 611 177


Пишете ни на:  office@balinovinvest.com


назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com