• Търсене на имоти

Офис площ в комплекс Ултрамарин цена без ДДС, Оферта №:6126

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Чайка
Площ: 100 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2006
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Паркинг: да
Стаи: 2
Обзавеждане: Със
Етаж: 5
Асансьор: да
Изглед: Към Море
Изложение: запад

5
мин.

20
мин.

10
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 165 000Балинов Инвест  предлага за продажба  офис , разположен на пети етаж  в нова бизнес сграда от висок клас. Разполага с обща площ от 100 кв. м. с общи части.
Парко място отделно с площ 25 кв. м. на минус второ ниво на подземния паркинг. Цена при запитване. 

Площта е разпределена както следва: голямо работно помещение с  отделен кухненски бокс и санитарен възел с баня. Помещението, както и цялата сграда се обслужват от централна климатизационна и вентилационна система на Mitsubishi. 
Сградата се състои от няколко функционални зони, жилища, офиси, банков офис, застрахователно дружество, подземен гараж с 55 паркоместа. Разположена е в непосредствена близост до Висшето Военноморско училище - Варна, един от символите на град Варна.Този факт, както и формата на парцела и близостта на морето са водещи за естетическата концепция на обекта изведена от формата на съвременен пътнически кораб. Във функционално и градоустройствено отношение сградата се вписва в ансамбъла от бизнес и спортни сгради и съоръжения, изпълнени в района. Сградата е с 16 581 кв.м. разгъната площ, изградена е на девет етажа плюс две подземни нива. 

Супермодерният спортен клуб ”ORANGE FITNESS”  с басейн е разположен на четири нива с обща площ 3 540 кв.м. На партерния етаж се помещават фризьорски салон, лоби бар а на следващото ниво са обособени медицински и козметичен център, конферентна зала и бар. От трети до девети етаж в югоизточната секция са разположени 22 жилища, а в северозападната част - 22 офиса. Сградата е с четири отделни входа,  денонощна охрана и четири луксозни асансьора за жилищната и офисни части. Панорамен хидравличен асансьор обслужва спортния център. Носещата конструкция на сградата е стоманенобетонна, с фасадна облицовка от Etalbond, 8 см топлоизолация тежка вата и PVC дограма с алуминиева капачка и стъклопакет включващ нискоемисионно, обемно оцветено стъкло. Средна част, наподобяваща елиптично платно от спортна яхта, е изпълнена с алуминиева структурна фасада. 

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6126 - Офис площ в комплекс Ултрамарин цена без ДДС
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  ул. Габрово  №1  / район ЖП Гара/

 

назад
© 2008 - 2021 Всички права запазени — Created: izberisi.com