• Търсене на имоти

Студио в нов модерен комплекс, Оферта №:6114

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Чаталджа
Площ: 52 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2012
Дограмата: PVC
Стаи: 1
Етаж: 9
Балкони: 1
Асансьор: да

5
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 48 300
БЕЗ КОМИСИОНЖилище в комплекс Орхид Гардънс , находящ се в гр.Варна, Осми Приморски Полк 115 , степен на завършеност - всички помещания са боядисани, с монтиран ламинат, сервизните помещания са завършени, монтирани три климатика Митсубиши, изградена система с поставени радиатори за локално отопление, неограничена топла вода със собствен топловодомер за нея, съдействие за кредит от банка.
Избор на етаж.

Комплекса представлява 16-етажна сграда с търговска и офис-площ, която съчетава прекрасна морска панорама и непосредствената близост до централната част на града и свързаните с това удобства. В комплекса на разположение са:  СПА-център, басейн, супермаркет, ресторанти, кафе, автомивка,много магазини. В комплекса има гаражи и места за паркиране разположени на 3 подземни нива. Бърз достъп до идеалния център на града, заради уникалното местоположение на сградата- на един от централните булеварди.

Едно от най-големите достойнства на комплекса е близостта му с Морската градина-любимо място за разходки , спорт, и развлечения във Варна. Там има спортни площадки, детски кът, мини-голф игрище, делфинариум и зоопарк. Вашият бъдещ дом се намира на 10 мин. пеш от плажа. За същото време с кола, можете да отидете до курортните комплекси край Варна.

Оркид Гардънс – това е изключително съчетание на съвременно жилище снабдено с всички съвременни удобства-висок стандарт, уют, комфорт и богата гама услуги на 5-звезден хотел.

Елитен жилищен комплекс клас „de luxe“

  • непосредствена близост до центъра на града
  • панорамно остъкление
  • богата инфраструктура
  • подземен паркинг
  • собствена служба по поддръжката


При строежа са използвани най-съвременни материали, както и иновативни технологии за топло и шумоизолация, които гарантират лукс и комфорт на бъдещите обитатели.  
Допълнителна информация
Ценова Листа
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6114 -
Офертата е публикувана от
Име: Георги Спасов
Тел: 0889395730
e-mail: georgi@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна, Гаров площад "Славейков" № 4 а
Телефони за връзка:  + 359 52 608 111           +359 896 611 177
Пишете ни на:  office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com