• Търсене на имоти

Просторен апартамент в сграда "Varna Wave", Оферта №:6051

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Център
Площ: 150 кв.м.
Строителство: тухла
Тип на отоплението: На газ
Дограмата: PVC
Стаи: 4
Етаж: 3
Балкони: 1
Асансьор: да

10
мин.

15
мин.

10
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: При запитване
БЕЗ КОМИСИОНБъдете един от първите закупили с избор на етаж и изложение своя дом, разполагаме с жилища с една, две и три спални, направете Вашето запитване в бланката най-долу!

Varna Wave е най-модерна сграда строяща се в центъра на Варна, находяща се на ъгъла на ул. Генерал Колев и ул. Македония.
Предлагаме на Вашето внимание : Просторен апартамент  с три спални в сграда  "Varna Wave". 
Сградата е вдъхновена от движенето на морска вълна пресъздадена във фасадата посредством редуване на Corian и стъкло. Лоджиите са решени в графитено сив цвят с цел да се подсили дълбочината им и елегантната линия на белите елементи. Овалната форма на ъгъла омекотява целия обем и подчертава изтънчения дизайн на сградата.

Функционално Varna Wave е решена на единадесет етажа, два от които подземни, осигуряващи паркирането в сградата. Партерния етаж е предвиден за брасерия и два търговски обекта. Следващите осем етажа са жилищни, разделени на три входа с по два апартамента на етаж. В сградата са планирани 47 апартамента с три и четири стаи, всички с ясна и чиста планировка, доставяща максимален комфорт на обитаване. Лоджиите се обединяват с дневните пространства чрез плъзгащи витрини.

Varna Wave е проектирана с монолитна стоманобетонна конструкция съгласно най-съвременните единни европейски строителни нормативи ЕВРОКОД.  Етажните плочи са с дебелина 25см, което осигурява много висока шумоизолация между отделните етажи. Колоните са разпределени така, че да попадат в стените между отделните апартаменти, което дава възможност за флексибилност на помещенията.

Съвременният дизайн на  Varna Wave е  подчертан и от предвидените във фасадата материали – Corian, стъклофибърен цимент Swisspearl , стъкло и алуминий . Corian е иновативен материал , представляващ акрилен камък , даващ възможност за постигане на сложни форми чрез термоформоване. Материалът, като вентилируема фасада, допринася и за постигане на по-висока енергийна ефективност и устойчивост на сградата, благодарение на издръжливостта си. Той се характеризира с ниско ниво на абсорбиране на влага и устойчивост на петна, околно замърсяване, влажност, замръзване и размразяване.

Срок до акт 16 - 18 месеца или декември 2017 г. Изпълнител - строителна компания Комфорт. 
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6051 - Просторен апартамент в сграда "Varna Wave"
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com

Заповядайте на адрес. :

Телефон за връзка: 

+ 359 52 608 111

+359 896 611 177


Пишете ни на:  office@balinovinvest.com


назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com