• Търсене на имоти

Просторен апартамент в нова сграда , Оферта №:6051

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Общината
Площ: 191 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Тип на отоплението: На газ
Дограмата: PVC
Стаи: 4
Етаж: 5
Балкони: 2
Асансьор: да

10
мин.

15
мин.

10
мин.

2
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 290 000
БЕЗ КОМИСИОНСградата е вдъхновена от движението на морска вълна пресъздадена във фасадата посредством редуване на Corian и стъкло. Лоджиите са решени в графитено сив цвят с цел да се подсили дълбочината им и елегантната линия на белите елементи. Овалната форма на ъгъла омекотява целия обем и подчертава изтънчения дизайн на сградата.

Функционално Varna Wave е решена на единадесет етажа, два от които подземни, осигуряващи паркирането в сградата. Партерния етаж е предвиден за брасерия и два търговски обекта. Следващите осем етажа са жилищни, разделени на три входа с по два апартамента на етаж. В сградата са планирани 47 апартамента с три и четири стаи, всички с ясна и чиста планировка, доставяща максимален комфорт на обитаване. Лоджиите се обединяват с дневните пространства чрез плъзгащи витрини.

Varna Wave е проектирана с монолитна стоманобетонна конструкция съгласно най-съвременните единни европейски строителни нормативи ЕВРОКОД.  Етажните плочи са с дебелина 25см, което осигурява много висока шумоизолация между отделните етажи. Колоните са разпределени така, че да попадат в стените между отделните апартаменти, което дава възможност за флексибилност на помещенията.

Съвременният дизайн на  Varna Wave е  подчертан и от предвидените във фасадата материали – Corian, стъклофибърен цимент Swisspearl , стъкло и алуминий . Corian е иновативен материал , представляващ акрилен камък , даващ възможност за постигане на сложни форми чрез термоформоване. Материалът, като вентилируема фасада, допринася и за постигане на по-висока енергийна ефективност и устойчивост на сградата, благодарение на издръжливостта си. Той се характеризира с ниско ниво на абсорбиране на влага и устойчивост на петна, околно замърсяване, влажност, замръзване и размразяване.

Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:6051 - Просторен апартамент в нова сграда
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес :

 гр.Варна,  бул. Мария Луиза  №18

 

назад
© 2008 - 2020 Всички права запазени — Created: izberisi.com