• Търсене на имоти

Престиж и лукс внушава жилищен комплекс "Тенера" , Оферта №:5909

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Бриз
Площ: 175 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2014

5
мин.

2
мин.
Офертна цена: € 99 900"Тенера" е елитен комплекс от затворен тип, разположен във варненския квартал "Бриз". Идеята на инвеститорите е да предложат на пазара луксозен краен продукт, който е съчетание от модерно и нестандартно проектиране и перфектно изпълнение с акцент върху всеки детайл. Резултатът, постигнат с помоща на арх. Кръстьо Гицов, е комплекс, отличаващ се с архитектурен и интериорен дизайн, нова идея и концепция за дома и начина на живот, богато озеленяване и функционалност при максимално запазване на естествената среда. Изпълнители на строителството са "Сплендид" ООД и "Корект – 63" ЕООД. Надзорът се изпълнява от "Райнова консултинг" ООД. Жилищният комплекс "Тенера" се изгражда върху два съседни парцела с обща площ 5401 кв.м. Състои се от седем сгради, групирани в две секции с обща разгъната застроена площ от 14 хил. кв.м. Сградите са свободно стоящи, проектирани на база модули.
Преди старта на строителството са изградени цялата необходима инфраструктура и комуникации. Това е и единственият парцел в територията, който вече има изградена дъждовна канализация. Одобрен е и проектът за строителство на улица с ширина осем метра.
Сгради 1, 2, 3 и 7 са разположени в секция А. Във всяка от сградите има мезонет и по два апартамента на етаж. В секцията има общо 23 апартамента и 19 студия. В секция В са разположени останалите три сгради, които се състоят от 34 жилища, от които 17 са студия. 
Разработена е схема за подземно паркиране с общо 60 паркоместа, която дава възможност наземните площи да не бъдат разкъсвани от комуникационни възли и да бъдат изцяло организирани като зелени площи с места за отдих.
В сграда 7 на комплекса е предвиден релакс център със сауна, джакузи, фитнес зала, басейн и клуб за срещи. Басейнът е полузакрит и минавайки под сградата, се трансформира в поток, завършващ с воден ефект в секция В.
При довършителните работи акцентът е върху използването на естествени материали, качествени и луксозни. Фасадите са комбинация от минерална мазилка и облицовка от няколко вида естествен камък, стъкло, дърво и ковано желязо, като се набляга върху уникалността на всеки детайл. Всяка сграда ще бъде с луксозен панорамен асансьор. Покривите са комбинация от скатове и плоски покриви – използваеми и неизползваеми. Оформените покривни тераси са богато озеленени със специално подбрани растителни видове, дизайнерски перголи и кашпи, оборудвани с модерна система за капково напояване.
Градината е проектирана с богата естествена растителност, аранжирани тераси, алеи, рекичка, завършваща с водна атракция, беседки и барбекю. Проектирането и изпълнението на градината ще се поеме от "Ерика", една от водещите фирми в бранша.
В края на миналата година стартира продажбата на имоти в комплекса. "Тенера", който е зелен, затворен комплекс с добро местоположение, високо качество на изпълнение и осигурява престижни, уютни и луксозни домове, попада в най-високия клас имоти, където все още съществува пазарна ниша, смятат инвеститорите. Жилищата се предлагат напълно завършени, луксозно изпълнение, с дизайнерско обзавеждане. Проектите за интериорния дизайн ще са четири типа и ще се изработят от "Реперта" ООД. Апартаментите са със средна квадратура около 130 кв.м, а мезонетите – около 350 кв.м.

Допълнителна информация
 Ценова листа
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:5909 -
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна, Гаров площад "Славейков" № 4 а
Телефони за връзка:  + 359 52 608 111           +359 896 611 177
Пишете ни на:  office@balinovinvest.com
назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com