• Търсене на имоти

Луксозни офис и жилищни площи в комплекс Гранд Каравел , Оферта №:5726

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Гръцка махала
Площ: 74 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2017
Дограмата: PVC
Стаи: 2
Обзавеждане: Частично
Етаж: 1
Балкони: 1
Асансьор: да

5
мин.

15
мин.

10
мин.

0
мин.

0
мин.
Офертна цена: € 118 900Съчетанието на спокойна и безопасна обстановка, подземен паркинг и непосредствена близост на финансовия и административен център на Варна, прави Гранд Каравел проницателен избор за работно място и офис с удобно местоположение за Вашите клиенти. 

Нещо повече, ние предлагаме специална възможност за обединяване на площи при интерес от страна на клиента. По начин, който е удобен за Вас, Ви даваме възможност да създадете свое собсвтено офис пространство, отговарящо на всяка Ваша нуждаи желание.


Мултифункционален комплекс Гранд Каравел е разположен върху площ от 2 041 кв.м. в . Той е проектиран с 2 подземни и 10 надземни нива.  Tри нива са разположени 48 офис помещения с площ от 58 кв.м. до 288 кв.м. На последните шест нива са разположени 47 апартамента с площ от 50 кв.м. до 120 кв.м. Две подземни нива върху площ от 4 000 кв.м. са разположени 109 паркоместа и технически помещения. 
Близостта до морето, го правят много привлекателен за постоянно пребиваване. Цени от 1600 евро/м2 в завършен вид цената на м2 се вдига с 100 евро на по-горен етаж. Понастоящем е възможно разсрочено плащане до  пучаване на Рарешение за ползване на сградата/акт образец 16/.

Детайлите придават завършеност на жизнения стандарт.

Предлагаме всички помещения в завършен вид настилки, стени, контакти и ключове 'Schneider Electric' , баните 'ROCA'.

Използваме най-качествените материали и кфалифицирани професионалисти, за да  създадем обстановка, която е неповторима. Месингови, бронзови и позлатени детайли отразяват уникалния стил на архитектурата на сградата.

Близостта до Морската Градина , главните търговски улици и главните булеварди, съчетана със спокойствието на стария квартали елегантния стил правят Гранд Каравел разумен избор на целодишно живеене.

Сградата залага на съвременно разпределени типове жилища-Ателие с излаз към тереса, с една,две или три спални, както и Гранд Ателие на два етажа с излаз на покрива и прекрасна морска панорама.

Някои от тях дори имат възможност за вграждане на Джакузи на терасата като едно допълнение към изискания стил на сградата са специално проектирани за луксозен, просторен живот без ограничения. 

Въпреки, че притежава всички модерни удобства, характерни само за най-висока категория жилищна сграда, Гранд Каравел завладява с обаянието и елегантността на класическата архитектура.Допълнителна информация
 Брошура
 Етаж 8, 9, 10
 Етаж 5
 Етаж 4
 Етаж 3
 Етаж 2
 Етаж 1
 Етаж -1
 Етаж -2
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:5726 -
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: Само при запитване
e-mail: balinov@balinovinvest.com
Заповядайте в нашия офис на адрес. :
 гр.Варна,  ул. Академик Курчатов 17 
Офис сграда "Ауто Гуми Център "ет.2 офис 6  / до бензиностанция Шел Трошево/ 

 

назад
© 2008 - 2019 Всички права запазени — Created: izberisi.com