• Търсене на имоти

Варна Саут Бей Парк и Бийч , Оферта №:326

Тип на офертата: Продава
Населено място: Варна
Район: Аспарухово
Площ: 78 кв.м.
Строителство: тухла
Година на построяване: 2011
Тип на отоплението: Климатик
Дограмата: PVC
Гараж: да
Стаи: 2
Етаж: 2
Балкони: 2

0
мин.

12
мин.

5
мин.

1
мин.

0
мин.
Офертна цена: При запитване
БЕЗ КОМИСИОНВарна Саут Бей Парк & Бийч 
 
Запознайте се с „Варна Саут Бей Парк & Бийч” – най- новия луксозен комплекс на българското Черноморие. 
 
Привлекателна дестинация за летен и зимен туризъм - България е страна с богата култура, която предлага живописни планини, гъсти гори, тучни долини и невероятни плажове, и съчетава най-доброто от атмосферата на Средиземноморието.
 
Прецизното качество във всеки детайл и местоположението на елитния комплекс Варна Саут Бей Парк & Бийч” Ви дават привилегията на една невероятна комбинация от климат и удобства.
 
Местоположение
Само на 20 минути път от летище Варна, комплексът е разположен директно над плажната ивица и предлага прекрасна гледка към морето от повечето апартаменти (80 %). Фериботна линия ще свързва Варна Саут Бей Парк & Бийч с центъра на града (разстоянието е по-малко от километър по въздушна линия).
 
На пазара на недвижими имоти в България и по Черноморското крайбрежие се появяват нови и модерни комплекси, с европейско качество и дизайн надминаващи предлаганите досега в страната. Влизането на България в ЕС през 2007г. даде повече сигурност на чуждестранните купувачи и вече дискретно се оформят по-елитни райони по крайбрежието. Заедно с Варна Саут Бей Парк & Бийч, в момента южно от град Варна се развиват проекти на комплекси, които ще увеличат още повече атрактивността на района.
 
Релакс
В световен мащаб само Исландия изпреварва България по брой на топлите минерални извори. Спа и уелнес туризмът, в комбинация с голфа, са водещи в туристическата стратегия на страната днес.
 
Лечебните свойства на горещите минерални извори са познати и използвани още от времената на Римската империя, а днес България е сред водещите дестинации в здравния туризъм.
 
За да предложи всички предимства на лечебната минерална вода, Варна Саут Бей Парк & Бийч има професионално проектиран, модерен Спа център.
 
Голф и свободно време
Мекият Средиземноморски климат прави региона идеален за голф и спортове на открито. Риболов, водни ски, леко водолазен спорт, уиндсърфинг - всички водни спортове са на ваше разположение в крайбрежната зона. Само на 500 метра от Варна Саут Бей Парк & Бийч вече има мини голф. Опитните играчи ще могат да се насладят на изградените професионалните голф игрища от световна класа във Варненска област, включително и планираните игрище с 18 дупки и зона за упражняване на ударите (драйвинг рейндж) в непосредствена близост до комплекса.
 
Силуетът на Варна
Варна е прочута с бляскавия си нощен живот. Само кристалната синева на морето дели комплекса от клубове, ресторанти и търговски центрове от световна класа.
 
Невероятното разположение на Варна Саут Бей Парк & Бийч директно над плажната ивица носи на живеещите в него лукса на възможността да са достатъчно близо до зареждащата енергиятана града, но и достатъчно отдалечени за да могат да се отпуснат и релаксират, винаги когато пожелаят.
 
Варна Саут Бей Парк & Бийч
Проектиран като луксозен комплекс от затворен типВарна Саут Бей Парк & Бийч е разположен директно на плажа южно от центъра на град Варна в квартал Аспарухово, в уединена природна зона с прекрасна морска панорама. Варна Саут Бей Парк & Бийч ще предлага всички удобства, които правят един комплекс 5-звезден, като открит и закрит плувен басейн, просторен Спа център разположен на площ от 1 000 кв.м., фитнес център, търговска зона, ресторанти и, разбира се, подземен паркинг и гаражи.
 
Проектът е разделен на 150 апартамента с размери от 60 кв.м. до 300 кв.м. за мезонетите на последните етажи, с общо 15,000 кв.м. жилищна площ и 1,100 кв.м. търговска част.
 
Строителство с високо качество
Пет звезден лукс на разумни цени в регион с огромен потенциал – това е Варна Саут Бей Парк & Бийч. Сред първите комплекси в България, които не отстъпват в качеството на строителството и дизайна на световните образци. Сградите ще бъдат изградени съгласно най-високите европейски стандарти, с висококачествени материали и иновативни технологии. Всички апартаменти имат тераси и преобладаващата част (80%) са с изглед към морето, а терасите на мезонетите на последните етажи са оборудвани с вградено джакузи.
 
Луксозен живот на брега на морето
Комплексът ще разполага с открит и закрит плувен басейн, фитнес център, обширен Спа център, търговска зона и ресторанти. Всички те са разположени живописно пред дългия над километър бял пясъчен плаж, и елегантно вплитат в изящната архитектурна среда всичко необходимо за пълно равновесие и комфорт.
 
Водеща архитектура
Варна Саут Бей Парк & Бийч е сред най-впечатляващите и стилни строителни проекти по Черноморието за последните години. Архитектурните проекти, дело на водещ архитект, ще бъдат изпълнени с висококачествени строителни материали, съгласно Европейските стандарти за контрол и качество, от строителна компания с безупречна репутация и много реализирани успешни проекти.
 
Уникалната комбинация от прекрасен климат, ниски цени и динамичната  атмосфера по Черноморието са причина известен проектантски консорциум неотдавна да нарече българското Черноморие “може би най-вълнуващата граница в света на недвижимите имоти днес”.
 
За Варна Саут Бей Парк & Бийч
5-звезден луксозен жилищен комплекс
15 000 кв.м. разгъната застроена площ
150 двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти и мезонети на последния етаж
Тераси във всички жилища, морска панорама в 80 % от тях
1100 кв.м. търговски зони - ресторанти, магазини
Обширен спа център
Открит и закрит плувен басейн
Фитнес съоръжения
 
Варна Саут Бей Парк & Бийч е лесно достъпен с кола, 5 километра от град Варна и на не повече от 20 минути път от международно летище Варна. Фериботна линия ще свързва Варна Саут Бей Парк & Бийч с центъра на града (разстоянието е по-малко от километър по въздушна линия).
 


Схеми на плащане
Резервационен депозит : 1000 Euro Невъзвръщаем
Първа вноска : 40 % При подписване на предварителен договор
Втора вноска : 20 % При получаване на акт 14
Трета вноска : 20 % При получаване на акт 15
Последна вноска : 20 % При получаване на акт 16 - XII.2012.
Допълнителна информация
 Снимки Май 2016
 Ценова листа
 Презентация
Добави офертата към "Моите имоти"
Изпратете запитване за имота
Запитване за оферта:
Оферта №:326 -
Офертата е публикувана от
Име: Калоян Балинов
Тел: 0896611177
e-mail: office@balinovinvest.com

Заповядайте на адрес. :

Телефон за връзка: 

+ 359 52 608 111

+359 896 611 177


Пишете ни на:  office@balinovinvest.com


назад
© 2008 - 2017 Всички права запазени — Created: izberisi.com